Rád jönne a frász, ha a gyerekek elkezdenék filccel kiszínezni az autód kárpitját?

Borítókép: Rád jönne a frász, ha a gyerekek elkezdenék filccel kiszínezni az autód kárpitját? Forrás: dailymail.co.uk
Ha ilyen belsővel rendelnéd az autódat, biztosan nem...

Bátran kijelenthetjük, hogy a Hertz új szintre emelte a gyerekszínezők, kifestőkönyvek piacát. Olyan belső kárpit-dizájnt álmodott meg ugyanis családi autókba, amelyet gyerekeink anélkül pingálhatnak ki kedvük szerint egy utazás alkalmával, hogy ezredszerre is rájuk szólnánk: "meg ne lássam mégegyszer!" Nem csak az ülések, hanem a plafon, a csomagtartó, de még a műszerfal is kisatírozható, - nem kizárt, hogy mi magunk is kedvet kapnánk néha egy kis színezéshez-, és olyan népszerű alakzatok sorakoznak rajtuk, mint házak, állatok, virágok, no meg persze kocsik és az utazással kapcsolatos szimbólumok.

Lehet, hogy ez volna az eddigi legokosabb megoldás arra, hogy egy hosszabb út alkalmával is könnyedén le tudjuk kötni a lurkókat, vagy legalábbis állandó feladatot biztosítsunk számukra? (Végre) elbúcsúzhatnánk a különböző DVD-lejátszók, zenei kütyük és társaik különböző tartalmából párhuzamosan szóló, és ezáltal rettentően zavaró zajától?

Ha az az ára, hogy nap mint nap egy gigászi kifestőkönyvvel járjunk munkába, ám legyen! Csak aztán nehogy munka helyett mi is elővegyünk egy-két filcet a kesztyűtartóból!