Birkenstock-ban ősszel is kényelmesen!

Borítókép: Birkenstock-ban ősszel is kényelmesen!
Idén 10+1 éves a Birkenstock Márkabolt Budapest Belvárosában, ahol ma Magyarországon a legnagyobb választékban kaphatóak az eredeti német papucsok és cipők, amik ősszel is megidézik a nyár kényelmes lábbelijeit!

Birkenstock – az eredeti!

Idén 10+1 éves a Birkenstock Márkabolt Budapest Belvárosában, ahol ma Magyarországon a legnagyobb választékban kaphatóak az eredeti német papucsok. Az idei szezonban már kibővített üzletükben várják kedves vásárlóikat! Az új üzlet közvetlenül a régi mellett található a Párizsi utcában, és így most már két helyen válogathatnak a vevők a széles kínálatból. A régi üzletben Outletet rendeztek be, az újban pedig az aktuális kollekció látható.

Az évek során kifejlesztett áruválaszték és a szakszerű, gyors kiszolgálás a kulcsa az üzlet sikerének. A Birkenstock a minőséget és a kényelmet jelentette hosszú ideig a törzsvevők körében. Mára azonban divattá vált az egészséges életmód, és ezzel együtt a speciális betéttel ellátott Birkenstock papucs is!

Méretben a 25-ös gyerekmérettől a 35-43-as női méreteken át a 48-as férfiméretig minden megtalálható a márkaboltban, s további érdekesség, amit sokan nem ismernek még, hogy a német gyár minden méretet két bőségben is gyárt! Így mindenki megtalálja a lábára leginkább illőt, ami tökéletes alátámasztást ad a talpnak.

Minden évben az új színekben és új anyagokkal készülő kollekcióból válogathat a magyar vásárlóközönség. A tradíció és a mindig változó divat együttesen található meg ebben a márkában.

Nézz be az üzletekbe vagy a webáruházba! Ismerd meg a márkát, és nem fogod megbánni!