Bölcs döntés! Reese Witherspoon 17 éves lánya nyári diákmunkát vállalt

Borítókép: Bölcs döntés! Reese Witherspoon 17 éves lánya nyári diákmunkát vállalt Forrás: Getty Images
Kíváncsiak vagyunk, hányan hiszik azt, hogy az Oscar-díjas színésznő szolgálja ki őket.

Még a legnagyobb sztárok közt is akad, aki mindent igyekszik megtenni azért, hogy a leszármazottainak normális gyerekkora legyen, s igyekszik megtanítani őket arra, hogy mi a különbség jó és rossz között, s mennyi foganatja van a becsületes munkának. Na jó, de most komolyan: Reese Witherspoon és Ryan Phillippe tényleg felelősségteljes szülőnek látszanak, még ha nem is együtt, csak közösen nevelik a gyerekeiket.

Most például az derült ki, hogy elsőszülöttjük, Ava pincérnőként dolgozik egy Los Angeles-i pizzériában. A 17 éves lány, aki kiköpött mása az édesanyjának, azzal töltötte a munkaidejét, hogy az ülőhelyükre kísérte a vendégeket, megterítette az asztalt és rendeléseket vett fel.

Forrás: Getty Images

Ava nemsokára egyetemre megy, bizonyára elkel neki egy kis zsebpénz… Oké, ne áltassuk magunkat, nyilván a tapasztalatszerzés végett vágott bele ebbe a kalandba.

Witherspoonnak és Philippe-nek még egy 14 éves fiuk született. Reese most második férjével, Jim Toth művészügynökkel él; közös fiuk, Tennessee lassan ötéves lesz. Ryan Phillippe-nek még egy Kailani nevű hatéves lánya van Alexis Knapp színésznő–modelltől, de ők nem élnek együtt.