Napi horoszkóp augusztus 23.: a Bikák maximalizmusra törekszenek, a Rákok villámhárítóként működnek, s nagy népszerűségre tesznek szert

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 23.: a Bikák maximalizmusra törekszenek, a Rákok villámhárítóként működnek, s nagy népszerűségre tesznek szert Forrás: Getty Images
Mára is készültünk horoszkóppal.

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 24.

KOS (március 21.–április 20.)

Hirtelen mondasz ki egy hozzád közel álló személynek valamit, amit abban a pillanatban meg is bánsz. Bár visszaszívni már sajnálatos módon nem lehet, borzasztóan rosszul érzed magad amiatt, hogy valami kicsúszott a szádon. Tegyél meg mindent azért, hogy korrigáld a hibádat és igyekezz bizonyítani, hogy csupán a temperamentum hozta ezt ki belőled – és a legkevésbé sem a szándékosság vezérelt! Meg kell próbálnod mindent, mert nem olyan ember vagy, aki akarattal bánt meg másokat.

BIKA (április 21.–május 21.)

Híresen maximalista vagy minden téren, állandóan a tökéletesre törekszel, nem vagy hajlandó kicsit sem engedni az elveidből. Képes vagy ezért egy-egy konfliktushelyzetbe is belemenni, miközben vannak emberek, akiket zavar az, ha te mindent jobbá akarsz tenni, s ezért a sarkos véleménynyilvánítástól sem riadsz vissza. Neked is be kell látnod azonban, hogy időnként a csapatszellem erősítése érdekében érdemes visszafognod magad és lazábban kezelni bizonyos dolgokat. Hidd el, sokkal népszerűbb leszel, ha nem ragaszkodsz görcsösen az általad felállított szabályokhoz. Csak próbáld ki!

IKREK (május 22.–június 21.)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában, kéretlenül tanácsokkal bombáz, mindenképpen meg szeretné mondani neked, mit és hogyan csinálj. Ezt rendkívül zavarónak találod, ezért igyekezz finoman értésére adni, hogy úgy gondolod: elég érett vagy már, hogy saját magad dönts bizonyos helyzetekben. Nincs szükséged életvezetési tanácsokra és egyéb okoskodó megjegyzésekre. Ez a te életed, ne hagyd, hogy mások éljék helyetted!

RÁK (június 22.–július 22.)

Villámhárító gyanánt szolgálsz egy konfliktushelyzetben, és agyafúrt gondolkodásodnak köszönhetően sikerül megúsznotok, hogy lecsapjon a menykő. A többiek emiatt az egekig magasztalnak, nem győznek köszönetet mondani és hálálkodni, hogy elhárítottad a veszélyt. Bár igyekszel titkolni előttük, de téged is rendkívüli büszkeséggel tölt el a teljesítményed. Menjetek el együtt, ünnepeljétek meg a sikert, nincs is alkalmasabb időpont a szerda esténél arra, hogy egy hangulatos hely teraszán, finom koktélok társaságában beszélgessetek az élet nagy dolgairól!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Az utolsó energiatartalékaidat éled fel, nem maradt egy csöppnyi szusz sem benned. Emiatt ingerlékeny vagy, meggondolatlanul és a szokásosnál hevesebben reagálsz bizonyos helyzetekre, amelyeken máskor nem szoktál fennakadni. Fáradtságodból adódó indulataidat a környezetedben is észreveszik, nem értik, hová tűnt a türelmed és kedvességed. Épp ezért eljött a pillanat, amikor a nyári nagy hajtás után most átadd magad a pihenésnek, ellenkező esetben előfordulhat, hogy később majd magyarázkodnod kell, miért léptél fel úgy, ahogyan talán nem kellett volna. Sporóld ezt meg magadnak!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Nem tudod, merre indulj el a célod felé, emiatt inkább egyhelyben toporogsz és azon gondolkodsz, vajon mit kellene csinálnod ahhoz, hogy erről a pontról elmozdulhass. Azonban semmi nem fog történni, ha csupán álldogálsz és a „hogyan továbbról” morfondírozol. Ma kell cselekedned, most van itt a legalkalmasabb pillanat erre, ezért ne késlekedj, hanem kelj fel és indulj el, mert amit ma megtehetsz, azt nem érdemes holnapra halasztani!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Vannak olyan személyek körülötted, akik irigylik a tudásodat és a tapasztalataidat. Ahelyett, hogy megpróbálnának csapatban játszani veled, mindent elkövetnek, hogy megfúrjanak és diadalmaskodjanak feletted. Te azonban tökéletesen tisztában vagy vele, hogy hiába törtetnek, nem szállhatnak veled versenybe, így nem is különösebben izgat mindaz, ami körülötted történik. Magadra koncentrálj és légy büszke arra, amit eddig elértél. Mellesleg hárman úgysem lehet sakkozni!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Kissé zűrös, eseménydús napok vannak mögötted, s ezek után semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy mindenki szálljon le rólad és elvonulhass a világ elől. Nem akarsz mást, mint egy kis belső békét és nyugalmat találni. Ennek érdekében ne tervezz társasági programot, pihend ki magad, élvezd a csendet, olvass, nézz meg egy filmet, mert holnap is ráérsz fejest ugrani ismét a zajos hétköznapokba!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Nem sikerül valami első próbálkozásra, emiatt eléggé elkeseredett vagy és kellő motivációt sem érzel. Mivel azonban fontos ügyről van szó, meg kell ráznod magad, igazítsd meg a koronádat és emelt fővel menj tovább! Most nem szabad feladnod és hátat fordítani mindennek, ehelyett gondolkodj, miként nyújthatnál még jobb teljesítményt, hogyan válhatnál még hatékonyabbá, és olyan irányba indulj el, ami elvezet a megoldáshoz. Hajrá!

BAK (december 22.–január 20.)

Minél hamarabb szeretnél befejezni egy munkát, annál hajlamosabb leszel arra, hogy kapkodva, logikátlanul mindent összecsapsz. Így azonban nem lesz elégedett veled a főnököd, ráadásul benned is marad egyfajta hiányérzet. Most arra ügyelj, hogy semmi és senki ne tudja elvonni a figyelmedet, koncentrálj, építs fel a fejben mindent, s úgy tedd a dolgodat, hogy ne legyen senki elégedetlen vele. Így sokkal gyorsabban fog menni minden, különben dupla munkát kell végezned.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Ne legyél elégedetlen a jelenlegi életeddel. Most ott kell tartanod, ahol éppen vagy, de ennek is megvan a maga oka. Amennyiben azonban többet szeretnél elérni, áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy az ölébe hullik minden, ami az eszébe jut. Te nem ebbe a kategóriába tartozol, neked meg kell dolgoznod mindenért, mert semmit nem adnak ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert a sikert nem ajándékba kaptad, hanem minden a két kezed munkáját dicséri.

HALAK (február 20.–március 20.)

Valami nem úgy sül el, ahogyan az elején eltervezted és ez nagy csalódást okoz neked. Elvész a hited azzal kapcsolatban, hogy neked bármi is sikerülhet a jövőben. Ezzel a hozzáállással nem is fogsz semmit elérni, mert már eleve el lesz rendelve minden. Igyekezz ebből a szituációból levonni a tanulságokat, majd minél gyorsabban továbblépni, mert ha ebbe most beleragadsz, soha nem fogod tudni a pozitív energiákat megtalálni.