Micsoda mázlista! Ennek a pici-lánynak az apukája a személyi fodrásza

Borítókép: Micsoda mázlista! Ennek a pici-lánynak az apukája a személyi fodrásza Forrás: instagram
Apuka másodállásban már simán elmehetne fodrásznak!

Nem tudjuk nálatok mi a jellemző, de a mi házunk táján a kislányok általában egymásnak készítik a jobbnál jobb frizkókat, vagy nagy unszolásnak engedve anya is a hajkoronájuk közelébe férkőzhet, amikor már nagyobb falatnak ígérkezik a projekt. Persze azért mi apukák sem sápadunk már le, ha meg kell kötni egy copfot, de azért egy fonat már talán nem mindig jön össze na! Ez van, bevalljuk hősiesen. Történetünk főszereplője Mike, azonban egyedül neveli kislányát Asiat, így ez a nemes feladat minden alkalommal rá hárult, ha akarta, ha nem. Az apuka nem volt szívbajos, inkább bulinak, no meg kihívásnak fogta fel a hajszobrászatot, és láss csodát: állati szépen fejlődik!

Olyan sérókat alkot a kis Asianak, hogy a suliban is egész biztosan irigykednek rá a vele egykorú barátnők. Az apuka különböző Youtube videók segítségével képezte ki magát a területre, és ma már simán köt masnit, konytot, copfot, és különböző fonási technikákat is bevet a kislánya nagy örömére.

A végeredményt pedig mindig feltölti Instagram oldalukra, ahol nem meglepő, hogy milliós nagyságrendű követőjük van. Nézzétek meg milyen szuper frizurákat kreál nap mint nap kislányának ez a szuperapuka!

Ha tetszenek a képeik, kövesd őket az Instagramon!