Előtte–utána-képek: így néznek ki az arcok feltöltés révén egy újfajta feltöltés után

Borítókép: Előtte–utána-képek: így néznek ki az arcok feltöltés révén egy újfajta feltöltés után
Mostantól nem csak a ráncot tölthetik fel, hanem mélyhidratálhatnak is

Szike helyett sokkal kisebb beavatkozással is csodás változások érhetők el!

Régóta létezik hialuronsavas feltöltés, amiben most áttörő változás született: a feltöltést hidratálással kombinálják. Amikor a bőr hidratálásáról beszélünk, az passzív, közvetlen és aktív hidratálás is lehet.

1. Passzív hidratálásnál a vízvesztés megakadályozásáról van szó; a hámra egy olyan láthatatlan filmréteg kerül, amely megakadályozza a hám vízvesztését, ugyanakkor a porózus olajvegyület lehetővé teszi a bőr légzését.

2. Közvetlen hidratálás a bőrbe bevitt különböző anyagok segítségével történik, amelyek visszatartják a vizet a hámban. Ezek az anyagok egészséges bőrben nagy mennyiségben megtalálhatók (glicerin, fehérjék, karbamid, nátriumsó).

3. Aktív hidratálás a hámon belüli vízmegkötés módosítását jelenti. A hialuronsav, a mukopoliszacharidok stb. fokozzák a bőr nedvességét, elősegítik a vízmegkötést a szövetekben.

Ez az új módszer (Volite) egy teljesen új, keresztkötött hialuronsav, az első feltöltőanyag, amely kifejezetten az extra hidratáltság elérése érdekében került kifejlesztésre, ezáltal fokozza a bőr bársonyosságát, simaságát és rugalmasságát. Az új generációs töltőanyagok legújabbika rendkívül finom állagú, homogén anyag, amit könnyű bevinni a bőr mélyebb rétegeibe, és teljesen természetes megjelenést biztosít.

Az új hatóanyaggal végzett kezelés nem csupán mezoterápia, hanem liftinghatással is bír. A keresztkötött hialuronsav mélyebben történő beinjekciózásának segítségével visszanyerhető a bőr rugalmassága, tömörsége, tónusa és hidratáltsága. A Volite a bőr állapotának javítását tűzte ki célul, használható kézfejen, arcon, dekoltázson és a nyakon is. Mivel a bőr mélyén segít megkötni a nedvességet, olyan lesz tőle bőrünk, mintha kipárnázták volna – visszanyeri volumenét, visszaadva természetesen fiatalos arcunkat!

Magyarországon ezt a kezelést a Royal Clinics orvosesztétikai központban végzik, amelynek során az érzéstelenített felületre extra vékony tűvel, apró szúrásokkal, egyenletesen elosztva juttatják be a keresztkötött hialuronsavat a bőr mélyrétegébe. A töltőanyagban található lidocain miatt a kezelés fájdalommentes. Az egyetlen kezelés, amely a maga nemében extra hosszú ideig – 6-9 hónapig – fejti ki a hatását, és az eredmény rögtön a kezelés után láthatóvá válik.