Napi horoszkóp augusztus 17.: a Mérlegek ismeretlen területen próbálnak boldogulni, a Bakok maximalisták

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 17.: a Mérlegek ismeretlen területen próbálnak boldogulni, a Bakok maximalisták Forrás: Getty Images
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok állásából ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg!!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 17.

KOS (március 21.–április 20.)

Egy bizonyos helyzetben túl sokan próbálnak befolyásolni úgy, hogy egyszerűen nem hagynak szóhoz jutni, s így nem is tudod ismertetni a saját álláspontodat. Értékeld a jó tanácsokat, de parancsolj megálljt mindenkinek, aki megpróbál rád telepedni. Nincs szükséged arra, hogy valaki mindenáron szorongassa a kezedet, tudsz te egyedül is gondoljodni és döntést hozni. Értesd meg mindenkivel, hogy értelmes felnőtt ember vagy, aki nem szorul mások oltalmára!

BIKA (április 21.–május 21.)

Mindenáron segíteni szeretnél valakin, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire jelen helyzetében a legnagyobb szüksége van. Kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz érte bármit is. Légy azonban óvatos! Csakis addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, szóval a határaidat ne lépd át egyetlen centiméterrel sem! Az illető így is értékelni fogja az érte folytatott heroikus küzdelmedet, nem szükséges az áldozati bárány szerepét magadra vállalnod. Maradj mindig ilyen segítőkész és az élet bőséggel megjutalmaz majd!

IKREK (május 22.–június 21.)

Azt hitted, előbb végzel azokkal a munkafolyamatokkal, amelyeken régóta dolgozol már, ennek megfelelően elég fáradt vagy, nincs nagyon türelmed ahhoz, hogy tovább küzdj. Most kell azonban megráznod magad, felállnod és továbbmenned, ne add fel, mert nem tudhatod, hogy nem egy lépéssel a célvonal előtt roskadsz-e össze vagy messzebb vagy még. Ha csak kicsivel a cél előtt fordítasz hátat, lelkiismeret-furdalás fog gyötörni, hogy mi lett volna, ha tovább mész! Ne add fel most, az erő legyen veled!

RÁK (június 22.–július 22.)

Nagyon koncentrálsz a munkádra, teljesen elfoglal, semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Lehet, hogy most sikert sikerre halmozol, de nem biztos, hogy hosszú távon ez kifizetődő lesz. Ha kiesel ugyanis a vérkeringésből, lemaradsz és mire felocsúdsz, már elveszítettél embereket magad körül, és nem fogsz tudni beilleszkedni a társaságba. Nem biztos, hogy érdemes a karriered oltárán feláldozni a barátságokat. Még azelőtt melegítsd fel kihűlt kapcsolataid, mielőtt túl késő lesz!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Bármennyire is próbálod, nem tudod megtalálni a közös nevezőt valakivel egy számodra kiemelten fontos helyzetben. Igyekezz az általad felállított logikai szálak mentén megértetni vele, miért olyan fontos neked, ha sikerül végigvinni egy ügyet. Ha semmiképp nem akarja megérteni a te álláspontodat, ne vesződj vele, inkább a saját dolgodra fókuszálj, mert attól nem fogsz előrébb jutni, hogy feleslegesen futod a köröket.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előbbre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz a tényezőkhöz, amik csak hátráltatnak vagy visszahúznak! Merj új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amelyek mögött már számodra nincs semmi érdekes, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat az új ajtókat, amelyek sok-sok új lehetőséget ígérnek. Ne feledd: aki mer, az nyer!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Ismeretlen vizekre evezel és bár tapasztalt hajósnak tartod magad, nem biztos, hogy ezúttal sikerül átevezned a túlpartra anélkül, hogy ne esnél a vízbe. Nem árt ezúttal magaddal vinni valakit, akivel segíteni tudjátok egymást a raftingon, mert egyedül vízre szállni nem mindig életbiztosítás! Csak keresned kell azt az embert, akire rábíznád magad, akivel sikerült már kialakítani egy olyan kapcsolatot, ami 100 százalékos biztonsággal működik még a nehezebb időkben is.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

A környezeted nem támogatja az elképzeléseidet, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utadat! Nem kell folyton másokba kapaszkodva menetelned, mert ha hiszel magadban és a képességeidben, meg fogsz tudni bírkózni a nehezével. A többiek pedig csak ámulnak majd, hogy milyen sokra vitted!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Az utóbbi időben megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a szituációból. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és vizsgálj meg minden apró részletet. Csak azután cselekedj, ha mindent a legaprólékosabban átgondoltál. Ne hamarkodd el, mert a te döntésed mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból teszel meg valamit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már elképzelhető, hogy késő lesz visszacsinálni mindent.

BAK (december 22.–január 20.)

Nagyon igyekszel a maximumot kihozni magadból, mindenben a tökéletesre törekszel. Ne engedd azonban, hogy a maximalizmusod a saját életed és kapcsolataid rovására menjen. Néha engedni kell a huszonegyből és hagyni, hogy az élet alakítson bizonyos helyzeteket. Bármennyire is igyekszel, nem fogod tudni befolyásolni a történéseket. Tegyél meg minden tőled telhetőt és nyugtasd meg a lelekiismeretedet, hogy rajtad mostantól semmi sem múlik. Ne akarj mindent egyszerre, jobb a fokozatosság elvét betartani!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Nagyon szeretnéd, ha a dolgok felgyorsulnának és végre minden folyamatban lévő ügyednek a végére érhetnél, ez azonban egyenlőre várat magára. Mivel nem tudod befolyásolni az eseményeket, így nem is érdemes felesleges köröket futnod ebben az ügyben, minden halad majd a maga medrében. Attól, mert körbefutkározol, csak jobban elfáradsz, de érdemi előrelépes nem fog történni. Te csak csinálj mindent úgy, mint eddig, ne siettesd a dolgokat, hidd el, ha nem görcsölsz, előbb a végére jutsz mindennek, mint gondolnád!

HALAK (február 20.–március 20.)

Próbálsz egy számodra kényelmetlen helyzetből kihátrálni, de ehhez kellemetlen döntést kell hoznod, amit a végsőkig igyekszel halogatni. Minél tovább próbálod azonban elodázni a dolgot, annál fájdalmasabb lesz megtenni azokat a lépéseket, amelyek most még félelemmel töltenek el. Rázd le magadról ezt a bizonytalanságot, állj a sarkadra és tedd meg azt, amit meg kell tenned. Hidd el, utána sokkal nyugodtabb leszel!