Napi horoszkóp augusztus 11.: a Rákok új feladatban próbálhatják ki magukat, a Halak komoly elhatározásra jutnak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 11.: a Rákok új feladatban próbálhatják ki magukat, a Halak komoly elhatározásra jutnak Forrás: Getty Images
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok.

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 11.

KOS (március 21-április 20)

Valamit nagyon szeretnél elérni, ehhez viszont a meglévőnél több önbizalommal és vakmerőséggel kell rendelkezned. Nem elég csupán álmodni valamiről, tettek nélkül semmi nem fog az öledbe hullani. Merj felállni és megtenni az első lépéseket, hidd el, minden jön majd a magától. Hagyatkozz a hetedik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaid! Nincs lehetetlen, csupán hinned kell magadban!

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon kevés választ el attól, hogy elérd a célod és ez ösztönzőleg hat rád. Az elején el sem tudtad volna képzelni, hogy valaha reális esélyeid lehetnek a győzelemre, de ezzel bebizonyítottad magadnak is, hogy nem szabad kishitűnek lenned. Hisz ha bízol magadban, rendelkezel kellő önbizalommal és ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amiért többet kell küzdeni, vannak helyzetek amelyekbe jobban bele kell izzadni, de hidd el, hogy megéri a fáradságot!

IKREK (május 22-június 21)

Időnként nem az elvárásaidnak megfelelően akakulnak a dolgok és ez rendkívül frusztrál. El kell azonban fogadnod, hogy az élet nem mindig bánik igazságosan az emberrel. Időnként másoknak kedvez a szerencse, elvégre Fortuna nem tarthatja non-stop rajtad a szemét! Néha előfordul, hogy mások kerülnek rivaldafénybe és Te háttérbe szorulsz. Attól azonban, mert nem csillogsz egyfolytában, még semmivel sem vagy kisebb értékekkel bíró ember! Sőt!

RÁK (június 22-július 22)

Új feladat vár rád, amelynek elvégzéséhez egyenlőre nem rendelkezel a megfelelő tapasztalattal, hisz életedben nem voltál még hasonló helyzetben sem. Szerencsére azonban akadnak olyan emberek, akik készséggel állnak rendelkezésedre és bármikor kérhetsz bátran tanácsot tőlük. Legyél hálás a segítségért, mert ez esetben nélkülük semmire nem mennél. Jó, ha ilyen kollégák veszik körül az embert!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ha valami nagyon frusztrál, beszélj róla. Ha valamely helyzetben nem érzed többé komfortosan magad, tegyél róla. Ne félj hallatni a hangod, vagy változtatni azokon a dolgokon, amelyek nem hatnak rád építőleg. Rengeteg bátorsággal vagy felvértezve, magabiztosságod nemigen lehet megingatni, tehát attól sem kell tartanod, hogy az újdonságokat nem fogod tudni kezelni. Eljött a Te időd, most kell felállnod és hátrahagynod a hátráltató tényezőket! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vannak még lezáratlan ügyek az életedben, amelyek nem engednek továbblépni. Beleragadtál egy bizonyos helyzetbe, amihez csupán erőre van szükséged, hogy megtedd az első lépéseket a változás felé. Mivel ez az erő egyelőre várat magára, inkább elodázod a döntést. Így azonban lassacskán elfogynak az esélyeid, hogy elindulj az új lehetőségek, az új életed felé. Ne tétovázz, mert lehet, hogy késő lesz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezdesz elfáradni a véget nem érő hajtásban, abban, hogy unos-untalan futod a köröket azért, hogy minden tökéletes legyen az életedben. Ez azonban rengeteg energiát kivesz belőled, ami próbára teszi mind a fizikai, mind a szellemi erőnléted. Épp ezért eljött az idő, mikor lejjebb kell tekerni a tempódból és ki kell kapcsolnod magad, mert így semmi jóra nem számíthatsz. Annak érdekében, hogy továbbra is kifogástalanul végezd a munkád, neked is szükséged van pihenésre. Vegyél ki szabadságot és utazz el valahova, ahol nem az jár folyton az agyadban, hogy mit kell még határidőre befejezned! Te is emberből vagy, alanyi jogon jár tehát neked is a feltöltődés lehetősége!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizonyos emberekhez és élethelyzetekhez nagyon ragaszkodsz, nehezen engedsz el dolgokat. Az állandóság egyfajta biztonságot jelent az életedben, emiatt váratlan helyzetekben feszültté válsz, nem tudod ugyanis, hogyan oldd meg őket. Bármennyire is szeretnéd azt hinni, hogy az Élet egy jól megírt tündérmese, be kell látnod, hogy időnként nincs happy end. Tanuld meg, hogy semmi nem tart örökké, ami véget ér, azt el kell engedned. Vond le a konzekvenciát, igyekezz tanulni minden szituációból és a tanultakat adekvátan használd fel a jövőben. Ne ess kétségbe, hisz a jó pap is holtig tanul.

NYILAS (november 23-december 21)

Noha elég nehezen érint, el kell fogadnod, hogy nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat. Fogadd el azt is, hogy a természetnek nálad sokkal nagyobb ereje és befolyása van mindenre. Bármennyire is futsz a széllel szemben, nem tudsz semmit tenni, próbáld meg felfogni, hogy időnként sokkal jobb, ha hagyod magad sodródni az eseményekkel ahelyett, hogy görcsösen próbálsz elérni valamit, amire nagyon kevés a reális esélyed. Add át magad a sorsodnak és majd az eldönti helyetted, hogy merre is kell menned.

BAK (december 22-január 20)

Nem egyszerű a helyzet, amibe kerültél, de azt is tudod, hogy ha már sikerült belemásznod, jó lenne valahogy ki is másznod belőle. Épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amelyet tűzön-vízen keresztül tudsz vinni és nem kíván eget verő áldozatokat tőled. Azt sem árt szem előtt tartanod, hogy ha ebben a helyzetben ragadsz és húzod az időt, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy megfelelő módon zárhasd be magad mögött az ajtót. Utánad pedig senki nem fog takarítani, ebben biztos lehetsz. Távozz nyugodt lelkiismerettel és úgy indulj az új élmények felé, hogy nem nyom közben agyon a régi dolgok terhe.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmi történik, amire nem számítottál, ám kezelned kellene a kialakult, váratlan szituációt. A hirtelen nyakadba zúdult felelősségtől megijedsz egy pillanatra, ha azonban rendelkezel ez ügyben kellő tudással és tapasztalattal, nopláne még a kreativitásod is előveszed, nem jelenthet megugorhatatlan akadályt a dolog. Állj meg két lábon, legyél magabiztos és minden menni fog magától. Csak az első lépés megtétele lesz nehéz, utána már játszi könnyedséggel meg tudod majd oldani a helyzetet. Fel a fejjel és előre!

HALAK (február 20-március 20)

Elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, melynek lezárásával új dolgok felé nyithatsz. Valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt megakadályozza, mindent megtesz azért, hogy el ne veszítsen. Téged eleinte felháborít, hogy milyen jogon befolyásolja az életed, de ha mélyebben belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy talán túlságosan ragaszkodik hozzád, nem feltétlenül akar neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életed felett miért Te vagy az egyetlen vétójoggal rendelkező személy. Sokkal könnyebben fog menni a lezárás, ha ő is megérti, hogy is áll pontosan a helyzet.