Jön az okosbabakocsi, amit kapaszkodás nélkül irányíthatsz, és ez még nem minden

Borítókép: Jön az okosbabakocsi, amit kapaszkodás nélkül irányíthatsz, és ez még nem minden
A mobil app vagy okosóra segítségével programozható találmányt még 2016-ban mutatták be.

Ilyen babakocsi kell nekünk: amit fognunk sem kell, csak úgy mozog, ha futunk vagy csak előre sétálunk, akkor előre, ha hátralépünk, akkor vissza, s ha megállunk, akkor megáll:

A babakocsi mozgásérzékelővel irányítható; de ha a tisztelt szülő így nem érzi magát (illetve a gyerekét) biztonságban, akkor egy zsinórral a csuklójához is kötheti. Amúgy három üzemmódban működik: teljesen önállóan (ez főleg futáshoz ajánlott, mert így lehet közben karmunkát végezni), kézzel irányítva, de automatikusan, valamint kézzel irányítva, emberi erővel.

De még most sem végeztünk a Smartbe fantasztikus funkcióinak felsorolásával: az okosbabakocsi klimatizálható, valamint beépített palackmelegítővel és zenelejátszóval rendelkezik. Természetesen változatos szögekbe állítható, esővédetté tehető és biztonsági zárral is ellátta a tervezője, Guillermo Moro, hogy ne kelljen állandóan szemmel tartani a babakocsit – megteszi ezt helyettünk egy app, amely azonnal jelez, ha valaki hozzáér. Ó, és beépített kamera is van, ami babafigyelőként funkcionál, s szintén a telefonodon kapcsol be, ha mondjuk a baba felébred.

A Smartbe még nem került piacra, de alig várjuk! Addig is itt lehet még többet olvasgatni róla.

Nézegessetek még rendkívül frappáns találmányokat, amelyek minden babás háztartásba elkelnének: