Napi horoszkóp augusztus 10.: a Nyilasok a saját útjukat járják, a Vízöntők a sikereiket ünnepelhetik

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 10.: a Nyilasok a saját útjukat járják, a Vízöntők a sikereiket ünnepelhetik Forrás: Getty Images
Mára is üzentek a csillagok.

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Teljesen biztos vagy a dolgodban, semmi nem ingathat meg, már-már zsebedben tudhatod az eredményt. Kicsit lazíthatsz, nem kell görcsösen hajtanod magad, hisz méterek vannak hátra a távból, aztán jöhet a győzelem ünneplése. Ügyelj azonban arra, hogy ha váratlan fordulat jön közbe, adekvátan tudsz reagálni, mindig legyen egy B terved is, hogy ha úgy adódik, azonnal tudhass cselekedni! Tartsd nyitva a szemed, nehogy most bukd el a versenyt! Ha átszakítottad a célszalagot, jöhet az ünneplés!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan helyzet adódik, melyet roppant módon igazságtalannak és inkorrektnek tartasz, de sajnos ezzel a véleménnyel egyszál magadban álldogálsz, a spártai lóban rejtőző, falunyi ember ellenében. Nem biztos biztos, hogy jó ötlet az, ha egy emberként harcba szállsz a többséggel. Rengeteg energiát spórolsz meg magadnak, ha egyszerűen hátatfordítasz és tovább állsz. Ezzel az újabb csalódással ismét megtanultál valamit az emberekről, pontosan tudod, hogy kit és hova kell helyezni a saját értékrended szerint, épp ezért teljesen nyugodt vagy afelől, hogy nem benned van ez esetben sem a hiba, mások vannak fordítva bekötve. Semmi baj, te minden nap nyugodtan nézel tükörbe, ők pedig majd elszámolnak a lelkiismeretükkel!

IKREK (május 22-június 21)

Régóta menetelsz fáradhatatlanul az úton, már a cipő is töri a lábad, de tudod, hogy nem adhatod fel, mert már majdnem a célban vagy. Most, az utolsó métereknél, mikor teljesen le vagy merülve, szükséged van arra, hogy valahonnan erőt meríts. Mivel ez nem egy verseny, ahol időre, elsőnek kell átszakítanod a célszalagot, ülj le, pihenj meg egy picit, töltsd fel az energia raktáraidat, mert most nem adhatod fel, csak azért, mert teljesen lemerültél. Rázd meg magad, mert ezt az utat kell tovább folytatnod, a váltóbotot pedig nem adhatod át senkinek, mert a saját utad magadnak kell kitaposnod! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Mindenkinek szüksége van legalább egy emberre a környezetéből, akinek a társaságában fesztelenül érezheti magát, bármit elmondhat és kimondhat, nem lesznek súlyos következményei. Akivel mindig érdemes időt tölteni, mert egymás épülését szolgálják. Neked szerencséd van, nem is kell olyan messzire menned azért, hogy megtaláld ezt a személyt, a közvetlen környezetedből ki tudsz emelni valakit, aki ebbe a kategóriába pontosan besorolható. Adj hálát a sorsnak, hogy van egy igaz barátod, mert sokszor reménytelen hekyzetekben ad reményt ahhoz, hogy legyen elegendő időd továbbmenni az úton. Kölcsönösen számíthattok egymásra és ez így van jól!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egyelőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogy melyik úton indulj el ahhoz, hogy a kitűzött célod a lehető legkevesebb buktatóval elérd. Akad azonban valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és önzetlenül megosztja veled azt, hogy mit érdemes csinálnod, merre érdemes indulnod ahhoz, hogy a végén biztosan elérd a célod. Hallgass rá, hisz mivel neked fogalmad sincs arról, milyen fába vágod a fejszéd, így mindenképp hasznodra fog válni az, amit tanácsként mondanak. De vigyázz, hogy kire hallgatsz! Akadnak majd a környezetedben bőven hamis próféták, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de tudd, hogy kivel és mit osztasz meg!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az események alakulálást ugyan befolyásolni nem tudod, de mégis megpróbálod a saját szád íze szerint alakítani a helyzetet. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet és úgy zárhatod a napot, hogy a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak el kellett őket indítani. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad amiatt, hogy befejezetlen munkát hagytál és nem keríthet hatalmába a lelkiismeret-furdalás sem. Talán így tudod egy minimálisan befolyásolni az események alakulását.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket afelé, hogy végre felhőtlenül, különösebben komoly felelősség nélkül élhesd az életed. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy mindig agyon nyomnak az olyan típusú feladatok, ahol minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden egyes munkafázissal és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket lepakolva magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent számodra.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagy dolgokat terveztél el, melyeket mindenképp szeretnél véghezvinni. Ehhez azonban szükséged lesz támogató „jobbokra”, akik mögötted állva biztosítanak arról, mindvégig ott lesznek és ha úgy adódik, készen állnak segíteni. Megnyugtat a tudat, hogy vannak olyan emberek, akikre minden körülmények között számíthatsz, igyekezz azonban nem átesni a ló túloldalára, és nem kihasználni őket! Indulj az álmaid után!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, végre a legjobb helyen vagy, az életed kiteljesedni látszik. Az sem zavar, ha mások irigységük okán beléd kötnek, próbálnak beleszólni, hogyan kellene élned a mindennapjaid. Ne törődj azzal, hogy miként bírálnak mások, vagy mit mondanak rólad. Csak azon az úton menj, amelyet te magad jónak találsz és úgy érzed, elég akadálymentesített ahhoz, hogy elérd a céljaid. Nem számít, ki és mit mondd, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre. Csak így tovább!

BAK (december 22-január 20)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon a megfelelő helyen vagy-e a jelenlegi életedben. Akárhogy is gondolkodsz, nem vagy biztos abban, hogy hosszú távon jót tesz neked, ha a helyzetben maradsz. Amennyiben úgy érzed, változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, hogyan tudnál mihamarabb pontot tenni a dolog végére és ha megtalálod a megoldást, mindenképp változtass! Ha ugyanis sokáig így maradsz, a jelenlegi formában, csak bele fogsz savanyodni az egészbe. Cselekedj, amíg lehet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre azt érzed, hogy nem hiába dolgoztál olyan régóta, hogy elérj a célig. Most úgy tűnik, az elvetett magvak végre szép termést hoznak, szép lassan jönnek az eredmények, a pozitív visszajelzések és te roppant büszke vagy magadra. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, mert nem kis szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba elérhess. Ünnepeljétek együtt az elért sikereket!

HALAK (február 20-március 20)

Noha mégcsak csütörtök van, nagyon rád tört már a hétvégi feeling, igen nehezen veszed rá magad a munkára, legszívesebben be sem mennél dolgozni. A mai napot azonban még ki kell bírnod valahogy, mert még fontos feladataid vannak. Csak úgy add át magad munka után a lazulásnak, ha minden szálat elvarrtál, ne csukd úgy be magad mögött az ajtót, hogy esetleg másoknak kell befejezni azt a munkát, amit neked kellett volna! Ha minden kész, fejest ugorhatsz a kikapcsolódásba!