Harry herceg és Meghan Markle közös vakációra ment – Itt vannak az első fotók!

Borítókép: Harry herceg és Meghan Markle közös vakációra ment – Itt vannak az első fotók!
Elcsíptük őket!

Újabb fontos fordulóponthoz érkezett Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata. Nem, még nem a lánykérés, bár arról is sokan suttognak, most egyelőre csak egy közös nyaralással kerülnek közelebb egymáshoz.

Úgy tudni, az afrikai utazást Harry ajándékozta szerelmének, ugyanis a színésznő augusztus 4-én ünnepelte 36. születésnapját, így ez volt a meglepetés a hercegétől. És az övé igazi, khm. Harry és Meghan kis kiruccanásáról egyelőre ennél még nem derült ki több, de a paparazziknak már sikerült lekapni őket a botswanai repülőtéren, és abban is biztosak vagyunk, hogy készülnek még fotók a nyaralásról.

Úgy tűnik, még nem szoktak annyira hozzá a nyilvánossághoz, mint KatAlin és Vilmos!

Harry és Meghan már több mint egy éve randizgat egymással, és minden jel arra utal, hogy a színésznő a tökéletes választásnak számítana a herceg számára. Nem csak azért mert láthatóan működik közöttük a kémia és szuperjól mutatnak egymás mellett; a lány megfelel a brit királyi család szigorú elvárásainak is, ami nem utolsó szempont. Hercegnő viszont még így sem lehet soha belőle.

Mindenestre ez a közös vakációja is a bizonyítéka annak, hogy kedvenc hercegünk talán végre megtalálta az igazit. Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi nagyon bírjuk együtt őket!