Szerda este Pink-koncert a Szigeten: exkluzív infók egyenesen a backstage-ből

Borítókép: Szerda este Pink-koncert a Szigeten: exkluzív infók egyenesen a backstage-ből
Hatalmas érdeklődés övezi a háromszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő ma esti koncertjét, amely előtt lehetőségünk volt besurranni a nagyszínpad mögé, hogy exkluzív részleteket tudjunk meg Pink fellépéséről!

Az első amit le kell szögeznünk, hogy kérések vannak, de sztárallűrök esetében nincsenek – vagy csak olyan szintig, ami abszolút érthető a biztonságát érdekében. Pink a családjával együtt hétfőn érkezett Magyarországra, és a szerda esti koncert után is egy pesti szállodában fogja álomra hajtani a fejét.

Három éjszakát töltenek Budapesten és mind a szállodát, mind az öltözőt tekintve a legfontosabb az énekesnő számára az volt, hogy családbarát legyen a gyerekek miatt. Alapvetően az öltözők nagyon egyszerű berendezésűek, ő ezt is családiasabb hangulatú falakkal kérte, illetve néhány olyan kiegészítőt rendelt a számára a menedzsmentje, amivel otthonosabb lehet az ideiglenes kuckójuk
árulta el Csiszár Virág, a Sziget Fesztivál nemzetközi booking managere.
Forrás: Getty Images
Pink és a cuki családja is már Budapesten van

Pink nem csupán a színpadon, hanem a magánéletben, anyukaként is igazi vagány nő! A koncertjére gyermekei is kilátogatnak majd, persze rájuk a velük érkezett két dadus fog vigyázni addig, amíg minket legnagyobb slágereivel fog szórakoztatni. Közvetlensége pedig a sokat látott booking managert is meglepte!

Ilyen kaliberű fellépők esetében nagyon ritka az, hogy személyesen kilátogatnak a hangbeállásra, de Pink tegnap délután kijött, így néhány szerencsés már el is csíphette őt a színpadon. A hangbeállás után megvacsoráztak a stábbal, de semmi különleges kérésük nem volt, csirkét, illetve halat ettek
folytatta Virág.

Kétségtelen, hogy igazi látványos, emlékezetes show-ra lehet számítani ma este, minderről pedig egy hatalmas csapat gondoskodik, hiszen nyolc öltözőt rendelt Pink stábja, hogy minden a lehető leggördülékenyebben mehessen. Na, de lássuk az anyagiakat is!

Az elmúlt huszonöt évet tekintve Pink benne van a TOP3-ban, ami a honoráriumokat illeti. De ez érthető, hiszen egyrészt nagy sztárról beszélünk, másrészt Pink jelenleg nem turnézik, így abszolút exkluzívnak mondható a ma esti fellépése.

Talán nem is csoda, ha ezek után már mi is tűkön ülve várjuk!