Szenzációsan debil videóban mutatja meg testének tökéletlenségeit ez a celebecske

Borítókép: Szenzációsan debil videóban mutatja meg testének tökéletlenségeit ez a celebecske Forrás: Getty Images
A brit énekesnő jó alaposan elemzi a „bikinitestét”.

„Mindenkinek, aki nyaralás közben aggódik azért, ahogyan kinéz!” – csap bele a lecsóba Stacey Solomon ennek a szándékosan idiótára sikerült Instagram-videónak a kísérőszövegében. A 27 éves brit énekesnő és reality-sztár, aki két gyereket nevel, jó alaposan kifejti testpozitív véleményét, íme:

Mindannyian tökéletesen tökéletlenek, egyediek és gyönyörűek vagytok. Ezt a videót azért készítettem, hogy a társadalom által "tökéletlennek" minősített vonásaimat magasztaljam, mert imádom ezeket, hozzám tartoznak és hasznukat veszem!

Szerintem ha mindannyian megmutatjuk a tökéletlenségeinket, mind rá fogunk jönni..., hogy mindannyian nyomás alatt élünk, és jobban alszunk majd, ha tudjuk, hogy mindenki más méretű, testalkatú stb., vannak eredeti vonásaink, amelyeket "tökéletlennek" látnak, de nem azok, rólunk mesélnek, hogy kik vagyunk és miért és hova tartunk! 💛💛💛

Magában a videóban pedig Stacey elmeséli, mi az a három dolog, amit imád a bikinitestében. (Vigyázat, szigorúan komolytalannak szánt tartalom!)

Először az úszógumiját, merthogy enélkül nem tudna kényelmesen elheverni a kőpadlón. Aztán a lógó mellét, amit korábban számos kommentelő felrótt neki. Pedig még a megereszkedett mell is hasznos lehet, hiszen… nos… ezeknek köszönhetően tudja hova tenni a napszemüvegét és a nyalókáját.

Végül a striáit emeli ki az énekesnő a videójában, mondván, hogy azok segítségével remekül tudnak a gyerekei rajzolós játékokat játszani.

Stacey Solomon a 2010-es brit X Factorban harmadik helyezettjeként futott be először, később kiadott néhány lemezt, és számos valóságshowban is szerepelt. Itt nézheteitek meg az első castingját:

Itt van még néhány híres példa, ami illusztrálja, hogy a tökéletesség milyen relatív fogalom: