Mi azonnal alkalmaznánk! Kilencéves kisfiú tökéletes levélben folyamodik állásért a NASA-hoz

Borítókép: Mi azonnal alkalmaznánk! Kilencéves kisfiú tökéletes levélben folyamodik állásért a NASA-hoz Forrás: pinterest
A levélben tisztán, világosan érvel és egyértelműen motivált abban, hogy megvédje a bolygót a gonosz földönkívüliektől.

Van ez az amerikai kölyök, Jack Davis, aki szeretne bekerülni a NASA bolygóvédelmi programjába. Jack hisz benne, hogy képes megvédeni a bolygót a gonosz földönkívüliektől, és ezt levélben is bizonyítja:

Kedves NASA,
a nevem Jack Davis és szeretnék jelentkezni a bolygóvédelmi hivatali állásra. Lehet, hogy kilenc vagyok, de akkor is azt hiszem, hogy alkalmas vagyok rá. Ennek egyik oka, hogy a tesóm szerint én is földönkívüli vagyok. Már majdnem minden űrhajós és földönkívülis filmet megnéztem, amit már szabad volt. A Marvel sorozatát, az A S.H.I.E.L.D. ügynökeit is láttam, és remélem, a Men in Black című filmet is megnézem majd. Nagyon jó vagyok videójátékokban. Fiatal vagyok, ezért meg tudom tanulni, hogyan kell úgy gondolkodni, mint egy földönkívüli.
Tisztelettel,
Jack Davis
a Galaxis Őrzője
negyedik osztály

(Természetesen a NASA bolygóvédelmi programjának nem az a feladata, hogy megvédje a Földet a repülő csészealjak fenyegetésétől, hanem többek között az, hogy tisztán tartsa a Naprendszert a Földről esetleg kikerülő mikrobáktól és más szennyező anyagoktól.)

A kiválóan, szabatosan megfogalmazott álláskereső levelet Jack családjának egy barátja tette közzé a Redditen, és egy felhasználó kommentelte is, hogy „érdemes lenne behívni egy interjúra”.

Beszélgetnél a gyerekeddel a pályaválasztásról? Ajánlunk néhány témát: