Egy évvel férje halála után Céline Dion egy nála 17 évvel fiatalabb férfival vigasztalódik – FOTÓK

Borítókép: Egy évvel férje halála után Céline Dion egy nála 17 évvel fiatalabb férfival vigasztalódik – FOTÓK
Céline újra szerelmes!

Nehéz időszak áll Céline Dion mögött. A 49 éves énekesnő tavaly veszítette el férjét, René Angélilt, aki hosszú küzdelem után sajnos veszített a rákkal vívott kemény harcban. Céline hosszú ideig ápolta beteg férjét, 2014-ben minden koncertjét lemondta, ám végül mégis munkába állt, mert René úgy kívánta, ne adja fel a karrierjét az ő betegsége miatt.

Nos, úgy tűnik, egy évvel férje halála után az énekesnő nyitott szívvel áll az új életéhez, a napokban pedig mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott, amiről egy ideje már pletykálnak: Céline újra szerelmes.

A sztárt Párizsban kapták lencsevégre egy 32 éves spanyol fiatalemberrel, akinek mostanra már a nevét is tudjuk, ő nem más, mint Pepe Munoz, akivel a közös munka hozta össze őket, Pepe ugyanis Céline háttértáncosa a most futó nemzetközi turnén. A szemrevaló férfival nagyon egymásra találtak, ám sokan nem nézik jó szemmel az énekesnő új kapcsolatát, mondván, túl hamar talált társra a férje halála után.

Nézd meg, hogy ki az a férfi, aki elrabolta Céline Dion szívét!

Celine mindössze 12 éves volt, amikor találkozott férjével, aki előbb a menedzsere, majd 1994-ben a férje is lett. Három fiuk van: a 16 éves René-Charles és a 6 éves ikrek, Nelson és Eddy. Tényleg olyan nagy bűn lenne, hogy 49 évesen nem roppan össze a gyászban, és megpróbálja tovább élni az életét? Mi nem hinnénk.

És te mit gondolsz?