Sofía Vergara 45 évesen meztelen fotókon – „Jól akarok kinézni, nem fiatalosabban"

Borítókép: Sofía Vergara 45 évesen meztelen fotókon – „Jól akarok kinézni, nem fiatalosabban" Forrás: women's health
A Modern család sztárja szerint a társadalom fejlődésének jele, hogy egy 40 fölötti nő is pucérkodhat egy fitneszmagazin címlapján.

Sofía Vergara irigylésre méltóan dögös testéről már több könyvtárnyira valót összeírt a bulvársajtó, de most a színésznő azt állítja, hogy hát izé, ő is öregszik.

Itt van egy nő, aki 45 évesen meg tudja mutatni a testét. Már nem úgy van, mint azelőtt, amikor csak fiatal lányok kerülhettek fel a címlapokra
nyilatkozza a Women’s Health magazinnak, amelynek meztelenség témájú lapszámában láthatjuk ruhátlanul.

Sofía szerint szépen öregedni nem könnyű, de a lényeg igazából az, hogy elfogadjuk a testünk változásait.

Az ember ha akarná, se nézhetne ki tökéletesen ebben a korban. Nem is arról van szó, hogy ki lennék akadva emiatt – ez a valóság. Az ember változik. Látom magamon
mondja a színésznő, aki szerint nem az a megoldás, hogy fiatalabbnak próbáljunk kinézni.

Szeretném, ha látszana rajtam, hány éves vagyok, ugyanakkor fantasztikusan akarok kinézni. Ha megszállottan üldözöd a "fiatalabbnak akarok kinézni" vágyálmot, megkattansz. Az emberek azt mondják, "úgy nézel ki, mint a húszas éveidben". Nos, ez nem igaz.

A Modern család című tévés sitcomban befutott sztár heti három-négy alkalommal edz személyi edzővel, de nem igazán van oda érte.

Kész kínzás. Már két órával előtte rossz kedvem van, és közben is és még utána is, amikor be kell ütemeznem a következő edzést… Még egy fekvőtámaszt is alig bírok megcsinálni. Szeretnék sportosabb lenni, de ha az embert ilyen hatalmas mellekkel áldotta meg az ég… Tizenhárom éves korom óta velem vannak, és amikor terhes lettem, csak még nagyobbak lettek.

Ugyanakkor Sofíának nem célja áramvonalasra gyúrni magát.

Nem áll szándékomban kidolgozott izomzatra szert tenni. Azért nincs kockás hasam, mert nem törekszem arra, hogy fitneszmodell legyek, akinek tökéletes teste van. Az túl nagy erőfeszítésbe kerülne!

Így ismerkedtek meg a sztárpárok, köztük Sofía Vergara és férje, Joe Manganiello – olvasgass filmbe illően romantikus szerelmi történeteket!