Ez a Down-szindrómás kisfiú úgy énekli Whitney Houstont, hogy csak pislogsz

Borítókép: Ez a Down-szindrómás kisfiú úgy énekli Whitney Houstont, hogy csak pislogsz Forrás: facebook danna.d.miller
Ez a kisrác aztán igazán átadja magát a zenei élménynek!

Az egész úgy kezdődött, hogy a 9 éves Dane néhány hete – anyukájával Dannával együtt – megnézett egy dokumentumfilmet a híres énekesnő életéről, művészi pályájáról, majd a remek összeállításon felbuzdulva elővettek néhány régi lemezt és letöltöttek egy-két számukra kedves dalt.

Aztán egyik nap, amikor a család közösen utazott valahova autóval, betették az 1993-as slágert, az "I have nothing"-ot, a kisfiú pedig szülei és nagynénje szeme láttára ezt az átütő produkciót szolgáltatta a számára kedves dallam mellé. Szerencsére a nagynéni volt olyan gyors, hogy megnyomja a telefonján a rögzítő gombot, így a család számára is elképesztő felvételt meg tudták osztani a Youtube-on is.

Forrás: today.com
Dane, szerető családjával.
Amikor Dane-t vártuk, még nem tudtuk, hogy Down-szindrómával születik, és ez utána sem érdekelt bennünket. Minden bizonnyal ő volt a legjobb dolog, ami valaha történhetett velünk az életünk során. Ő annyira vidám és szeretetteljes! Ő minden, ami jó ezen a világon
nyilatkozta a kisfiú édesanyja egy televíziós társaságnak.

Azóta már több mint 20 millióan nézték meg és ámultak el a kisfiú szenvedélyes játékán, gesztikulálásán, és osztották meg azt ismerőseiknek a közösségi oldalakon.