Mindjárt kiugrik a szívünk a helyéből ettől a 4 perces animációs kisfilmtől, amely két tini srác szerelméről szól

Borítókép: Mindjárt kiugrik a szívünk a helyéből ettől a 4 perces animációs kisfilmtől, amely két tini srác szerelméről szól
Te megmutatnád kamasz gyerekednek? Szavazz!

A tizenéveskori románc egyszerre földrengésszerű és fájdalmas. Az ember sokszor úgy érzi, ő az egyetlen lúzer a világon, miközben egyszerre szeretné az egész világ tudtára adni és örökre eltitkolni az érzéseit.

Vissza tudtok emlékezni erre az érzékeny időszakra? Nos, ha megvan, akkor szorozzátok meg hárommal, hogy beleélhessétek magatokat abba a helyzetbe, amikor egy tinédzser fiú egy másik srácért van oda. Mindenki elől titkolnia kell, de leginkább a szíve választottja elől, hiszen ha megtudja, a megszégyenítést egy életre nem felejti el. Hát, körülbelül erről szól ez a bájos animációs rövidfilm, az In A Heartbeat, amelynek hőse, Sherwin szíve szó szerint kiugrik a mellkasából, amikor üldözőbe veszi szerelmét, Jonathant. Nézzétek meg a kisfilmet, amely egy Kickstarter-kampány segítségével készült:

„Már az elején tudtuk, hogy nem szeretnénk didaktikus oktatóvideót csinálni” – magyarázzák az alkotók, Beth David és Esteban Bravo a Huffington Postnak. – Még párbeszéd sincs benne – teszik hozzá – nehogy úgy tűnjön, mintha a szereplők megpróbálnák meggyőzni a közönséget valamiről.”

Egyszerűen meg akartuk mutatni ezzel a cuki, vörös hajú fiúval, akit éppúgy megrémítenek és összezavarnak az érzései, mint annak idején minket, hogy milyen érzés felnőni. Reméljük, lesz, aki azonosul majd a karakterrel – és aki nem, az pedig megértőbbé válik azok iránt, akik hasonló dolgokon mennek keresztül.

Minket megérintett ez a négyperces filmecske! És téged? Szavazz!

Te megmutatnád ezt a rövidfilmet a gyerekednek?
Mindenképpen
Nem, mert nem szeretném, ha azonosulna az LMBTQ életformával
Nem, mert nem elég színvonalas
Nem tudom