Kate Hudson csak egyet instagramozott, mi pedig nem bírjuk abbahagyni a röhögést

Borítókép: Kate Hudson csak egyet instagramozott, mi pedig nem bírjuk abbahagyni a röhögést Forrás: Getty Images
Még több ilyet, Kate!

Kate Hudson nemcsak kiváló színésznő, aki mellesleg elképesztő fitneszrezsim keretében tartja karban az alakját, miközben két gyereket nevel, hanem még frenetikus humora is van. Hogy honnan tudjuk? Ebből a mémből, amelyet Kate hétfőn biggyesztett ki az Instára:

A legnagyobb kasszasiker: Amerika első számú vígjátéka!
kommentelte hozzá a színésznő.

Ha valaki nem értené, Ms Hudson a mémmel a hétfői hírre reagált, amely szerint Trump elnök mindössze 10 nap után kidobta kommunikációs igazgatóját, Anthony Scaramuccit.

A mém természetesen Hudson és Matthew McConaughey 2003-as romantikus vígjátékára, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt-ra utal.

A filmplakát-paródia ötlete egyébként egy random twitterezőtől származik. Ő csak kitette az eredeti filmplakátot és odaírta, hogy „a photoshopolást a szakértőkre bízom”. Nem kellett sokat várni a kész műre.

Scaramucci, akit a The Mooch becenéven is emlegetnek, azért lett lapátra téve tíz nap után, mert kommunikációs igazgatóhoz némileg méltatlanul viselkedett, többek közt minősíthetetlenül ordítozott a The New Yorker riporterével, akit „kib...szott paranoid skizofrénnek” nevezett. Mondjuk a magunk részéről együttérzünk vele, mert alig két héttel korábban nyújtotta be ellene felesége a válókeresetet, aki amúgy nyolc hónapos terhes volt második gyerekükkel. A baba váratlanul, valamivel idő előtt, július 24-én, vagyis pont a szóban forgó tíz napon belül jött világra, s The Mooch kommunikációs teendői miatt nem lehetett jelen a szülésnél. Nem semmi sztori!

Nézegess még árulkodó képeket Trumpról és feleségéről, Melaniáról: