Mától hivatalosan is világsztár! Palvin Barbira is lecsapott minden idők legnagyobb női trollja

Borítókép: Mától hivatalosan is világsztár! Palvin Barbira is lecsapott minden idők legnagyobb női trollja
Szétnevettük a képen magunkat!

Aki kicsit is jártas az internet legismertebb arcait illetően, annak már biztosan nem ismeretlen Celeste Barber neve. A mára már szupernépszerű humorista azzal szerzett magának hírnevet, hogy elkezdte parodizálni a sztárok Instagram-posztjait. Áldozatául esett már minden valamirevaló híresség – van, aki többször is –, Celeste pedig nem áll meg, nap mint nap kifogyhatatlanul ontja magából az újabb műremekeket, nyári különkiadását például pont a napokban szedtük össze:

Most pedig a legnagyobb női troll a mi Palvin Brabinkra is lecsapott. Hogy ez a fotó hízelgő-e Barbira nézve, azt nem mi szeretnénk eldönteni, az viszont biztos, hogy valamilyen szinten egy komoly elismerésnek tekinthető, hiszen Celeste nem tűz céltáblájára akárkit.

Így parodizálja a humorista Palvin Barbit!

Nem kétség, Barbi az elmúlt két évben komoly szintet lépett a sztárvilágban, ma már nem csak itthon ismeri mindenki a nevét.

Igazi sztár, a követői nem győzik lájkolni azokat a fotókat, amiket Barbi posztol az Instagramjára és az A-listás hírességek is már barátként köszöntik. Na jó, van, aki még annál is többként.