Napi horoszkóp július 29.: a Mérlegek végre határtalanul boldogok, a Halak kibontakoztathatják a kreativitásukat

Borítókép: Napi horoszkóp július 29.: a Mérlegek végre határtalanul boldogok, a Halak kibontakoztathatják a kreativitásukat Forrás: Getty Images
A hétvégi horoszkóp is nagy izgalmakat rejt az egyes csillagjegyek számára!

NAPI HOROSZKÓP július 29.

KOS (március 21.–április 20.)

Nagy izgalommal és várakozásokkal teli vágsz bele valami új dologba, amivel kapcsolatban azonban egyenlőre vajmi kevés tapasztalattal rendelkezel. Semmi baj, az első lépések ugyan elég nehezek, de ha kicsit beletanulsz és megtapasztalsz bizonyos dolgokat, nem lesz már annyi bonyodalom és kétismeretlenes egyenlet, amit ne tudnál játszi könnyedséggel megoldani. Most legyél bátor, mert ha ezt a lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor jön újabb alkalom!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valaki apró meglepetéssel kedveskedik neked, te pedig nagyra értékeled a kedves gesztust. Pont jókor jött, mert ma nem vagy topformában és valahogy minden nehezebben megy. Ám ettől lendületet kapsz és újult erővel ugrasz fejest a tennivalókba. Egyfajta bizonyítékot kaptál ezzel az élettől, hogy milyen sokat tudnak a kis dolgok is számítani. Értékeld és igyekezz viszonozni azt, amit kaptál! Az élet szép és tele van élményekkel!

IKREK (május 22.–június 21.)

Egymás után gyors, ám felelősségteljes döntések sorozatát kell meghoznod, de mivel hozzá vagy szokva ehhez a szerephez, nem fog gondot okozni neked. A többiek nagyra fogják értékelni talpraesett hozzállásodat, mert nem sokan mernének vállalni ekkora felelősséget. Méltán lehetsz most büszke magadra, de vigyázz, nem a népszerűség az, amiért küzdened kell, gondold végig, mit és miért teszel!

RÁK (június 22.–július 22.)

Nagyon kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, de fogalmad sincs, hogyan hátrálj ki belőle minél hamarabb, mielőtt bárkinek különösebben feltűnne, hogy te is ott vagy. Ahelyett azonban, hogy megállás nélkül ezen töröd a fejed, próbáld a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből és törekedj arra, hogy mindenki úgy jegyezze meg a nevedet hosszú időre, mint aki valamilyyen pozitívat dolgot cselekedett. Igyekezz jól felhasználni a képességeidet és a kreativitásodat.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Új terveid és üzleti céljaid vannak, de egyedül nem fogod tudni megvalósítani őket. Keress valakit a környezetedben, akiben teljesen megbízol és tudod, hogy nem fog semmi olyasmit tenni, amivel csalódást okozna neked. Üljetek le és egy finom ebédnél vázold fel neki, mit szeretnél pontosan, és együtt találjátok ki, melyik az az út, amelyen végighaladva, a legkevesebb akadállyal megküzdve tudtjátok a nagy tervet sikerre vinni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

A nagy tömegben kissé elnyomottnak érzed magad, nem tudod pontosan, mit is kellene ahhoz tenned, hogy mindenki figyelmét magadra irányítsd. Ülj le és gondold végig, mi az a pozitív és hasznos dolog, amivel kapcsolatban érdemes a hangodat hallatni, hogy a társaság egyenrangú tagjaként ismerjenek el. Meglátod, ha van benned kellő bátorság, van elég önbizalmad és ki mersz állni, nagyon hamar ki tudod vívni az elismerést. Csak bízz magadban és a képességeidben!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A párkapcsolatod olyan szakaszba érkezett, amikor azt érzed, határtalanul boldog vagy, innen már egyenes az utatok az oltárig. Mielőtt azonban az általad építgetett illúziók tévútra vinnének, nem árt megbeszélni a szerelmeddel a közös jövőt és az ő hosszútávú szándékait. Ha egyezik a jövőképetek, akkor bizony nincs mire várni, bátran vágjatok bele, hisz nincs is szebb dolog annál, amikor két ember gyűrűvel köti össze az életét! Legyetek boldogok!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Olyan társaságba keveredsz, ahol senkit nem ismersz, ennek megfelelően nem is érzed magad komfortosan, legszívesebben elmenekülnél onnan. Mielőtt azonban megfutamodsz, érdemes időt adnod magadnak és új emberekkel kapcsolatot keresni, hisz könnyen meglehet, hogy hosszú távú ismeretségeket köthetsz ezzel. Legyél nyitott és laza, fogadd el mások közeledését, mert ez hasznos lehet számodra!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Valaki akaratán kívül bajba sodor, s bár nem szándékosan tette, mégis kissé hevesen reagálsz a kialakult helyzetre. Próbáld szem előtt tartani azt, hogy nem akart neked ártani, üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haraggal végződne, boríts fátylat a történtekre és lépj tovább!

BAK (december 22.–január 20.)

Valamit nagyon szeretnél megkaparintani, azt veszed azonban észre, hogy nem kevés akadályt kell leküzdened ahhoz, hogy a végén elérd a kitűzött célodat. Mivel nem ismersz lehetetlent, ez sem jelenthet akkora problémát, hogy már az elején feladd. Tisztában vagy vele, hogy nem lesz egyszerű dolgod, de kellőképpen edzett vagy ahhoz, hogy könnyedén tudj végigmenni a pályán, s akkor joggal szerzed majd meg azt, ami neked jár! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Valami, amit nagyon élveztél és szerettél csinálni, lassan a végéhez közeledik. Emiatt eléggé lehangolt vagy, egyáltalán nincs ínyedre a váltás. Sajnos be kell azonban látnod, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége szakad, épp ezért próbáld a pillanat minden egyes percét kiélvezni, amíg van rá mód. Ne csüggedj, hisz ha ez az ajtó bezárul, lesznek új kapuk, amelyek feltárultával rengeteg élményt és lehetőséget kapsz. Fel a fejjel és indulj az új kalandok felé!

HALAK (február 20.–március 20.)

A mai nap neked kedvez, nagy izgalommal várod, hogy kibontakoztathasd a benned rejlő kreativitást és megmutathasd a tudásodat. Ezúttal nem lesz semmiféle olyan akadály, amit ne tudnál megugrani. Ma gond nélkül fogsz minden feladatot abszolválni, amellyel ki tudod vívni a környzeted abszolút elismerését is! Megdolgoztál a sikerért, teljes joggal lehetsz büszke magadra. Ünnepeld magad és a tökéletes teljesítményt a barátaid körében!