Nicole Kidman elszabadult! 50 évesen olyan ruhákba bújt, mint a tinik – FOTÓK

Borítókép: Nicole Kidman elszabadult! 50 évesen olyan ruhákba bújt, mint a tinik – FOTÓK
Ez lenne a második lázadó korszaka?

Nem kétség, Nicole Kidman brutálisan jól néz ki, és hiába töltötte be egy hónapja az 50-et, ez meg sem látszik rajta. A színésznő karrierje is újra csúcson van, az idei cannes-i filmfesztivált gyakorlatilag letarolta, és a HBO-n futó Hatalmas kis hazugságok című sorozata is hatalmas siker.

Szóval Nicole-nak jól indul a hatodik X, talán pont ennek az örömére vállalta be a Love magazin fülledt nashville-i fotózását is, ahol belekóstolt kicsit a vidéki életérzésbe, és mindezt olyan ruhákban tette, amiket a legtöbben feleennyi idősen sem vállalnak már be.

Az egész a címlappal kezdődött, ami azonnal hatalmas felháborodást keltett, ugyanis a színésznő egy falatnyi bodyban néz vissza ránk – ami már önmagában merész –, ám ezt valószínűleg sokan észre sem vették, ugyanis mindenki a mellbimbóival volt elfoglalva.

Nicole 50 évesen dögösebb, mint valaha!

A melltartó manapság amúgy sem menő Hollywoodban, de sokan ezt azért nem várták a sztártól. Nos, azóta kiderült, hogy ez még semmi. A fotósorozatban akadnak még merész képek, nekünk pedig egyből Reese Witherspoon szavai csendültek fel a fülünkben, ugyanis a színésznő pont a 40. születésnapja után nyilatkozta azt, hogy szerinte ennyi idősen a forrónaci már ciki.

Most lett egy új szabályom, amit a tizenéves lányom visel, az nekem már nem való
mondta születésnapja után Reese.

Nos, szemmel láthatóan Nicole ezzel nem ért egyet. Te mit gondolsz, beleférnek ezek a ruhadarabok ennyi idősen?