Napi horoszkóp július 26.: a Bikák lehetőséget kapnak arra, hogy a siker felé induljanak, az Ikrekre pozitív élmények várnak

Borítókép: Napi horoszkóp július 26.: a Bikák lehetőséget kapnak arra, hogy a siker felé induljanak, az Ikrekre pozitív élmények várnak Forrás: gettyimages
Ma sem érdemes kihagyni a horoszkópodat, mert izgalmas üzeneteket olvashatsz!

NAPI HOROSZKÓP július 26.

KOS (március 21.–április 20.)

Egyelőre nem nagyon érted, mi zajlik körülötted, nemigen tudsz mit kezdeni a helyzettel, amihez egyáltalán nem vagy hozzászokva és ez némiképp frusztrál. Igyekezz azonban úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy minden a te érdekedben történik, és próbáld megérteni azt, ami most még nagyon homályos a számodra. Ha világossá válik minden, te sem fogod már magad olyan kényelmetlenül érezni, mert mindaz, amit most még nem értesz, később nagy segítségedre lesz abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a helyzetből! Csak nyisd ki a szemed, hisz a megoldás ott hever előtted!

BIKA (április 21.–május 21.)

Úgy érzed, kissé megváltoztak a dolgok körülötted, de nem feltétlenül a negatív irányba. Kezded már látni a fényt a sötét alagút végén, ami nagy izgalommal tölt el, hisz nem gondoltad volna, hogy eljön majd az az idő, amikor felcsillan a remény arra, hogy kimozdulj a jelenlegi állapotból. Most azonban változni látszik a helyzet és úgy tűnik, mégis sikerülhet. Nélküled azonban semmi nem lehetséges, igyekezz tehát valamit tenni az ügy érdekében. Kelj fel és indulj el végre abba az irányba, amerre mindig is szerettél volna menni!

IKREK (május 22.–június 21.)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy kicsit rendbe szedd magad lelkileg, s pozitív élmények révén töltsd fel az energiaraktáraidat – és ne sajnáld magadtól a boldogsághormont sem. Használd ki az időt és vedd magad körbe olyan emberekkel, akik jó hatással vannak rád, s akiknek nagyon élvezed a társaságát. Csináljatok közös programot, ne riadjatok vissza a kalandosabb, extrémebb élményszerzéstől sem! Meglátod, ilyen nap után újult erővel, széles mosollyal és teljesen harmonikus lelki állapottal térsz majd vissza a munkához és a kötelezettségeidhez.

RÁK (június 22.–július 22.)

Olyan érzésed van, hogy valaki a hátad mögött befolyásolni próbálja a dolgaidat, de ezt nyíltan nem meri vállalni előtted. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre a saját kontódra folyó játék, így inkább állítsd meg a folyamatot, mielőtt baj lesz belőle. Határozottan és világosan hozd értésére, hogy abszolút mértékben ellenzed, amit csinál, és nem vagy hajlandó elfogadni ezt a fajta háttérmunkát. Magyarázd el neki, hogy jobban teszi, ha inkább a saját dolgával törődik, te pedig úgy irányítod az életedet, ahogyan jónak látod, nincs szükséged a segítségnyújtás ezen formájára.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Valaki pont akkor érkezik, amikor elég ingatag lelkiállapotban vagy. Hirtelen valamilyen oknál fogva neki öntöd ki a szíved, amit már abban pillanatban meg is bánsz. Nem tudod ugyanis, hogy mennyire bízhatsz meg benne, hisz nem annyira tartozik a közeli ismerőseid közé. Ha már kibeszélted magadból, felesleges idegeskedned, hisz visszacsinálni úgysem tudod a dolgot, jobb tehát, ha nem idegeskedsz miatta. Beszéld meg vele, hogy legyen szíves megtartani magának az információt. És ha bizalmatlan vagy valakivel, inkább gondolkodj, mielőtt beszélni kezdesz.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Szereted mindenen rajtatartani a szemed, igyekszel mindig magad irányítani a történéseket azzal a meggyőződéssel, hogyha esetleg átengeded másnak a kormányt, rögtön elsüllyed a hajó és az eddigi munkád – a teljes legénységgel együtt – oda fog veszni. Nem biztos azonban, hogy más nem ért ugyanannyira a dolgához, mint ahogyan te. Ha bizalmat szavazol neki, akkor lazíthatsz végre egy kicsit, és nem kell folyamatos görcsben lenned, s félig nyitott szemmel aludnod.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Az a fajta ember vagy, aki szeret önmagáról gondoskodni, ennek megfelelően inkább egyedül oldod meg a gondjaidat, így a nehezebb szituációkat. Ám van olyan helyzet, ami rajtad is képes kifogni, te pedig az utolsó pillanatig foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, hogy ne kelljen senkihez fordulnod. Be kell azonban látnod, hogy időnként sokkal jobb, ha keresel valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a problémákat. Hidd el, az illető szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni. Te pedig próbáld elfogadni, hogy a szuperhősök is halandó emberek!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Túlságosan sok apró probléma bánt, emiatt lelkileg és szellemileg elég fáradtnak érzed magad. Annak érdekében, hogy kicsit felszabadulj, vedd sorra ezeket a zavaró tényezőket és hideg fejjel gondolkodva, racionálisan próbálj megoldást találni rájuk. Kicsit jobb lesz, ha nyitott szemmel jársz és megoldáscentrikusan gondolkodsz, hisz az is lehet, hogy sokszor a megoldás közelebb van, mint hinnéd. Ne menj bele túl bonyolult dolgokba, inkább keresgélj a közvetlen környezetedben.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Olyan híreket kapsz, amelyekre egyáltalán nem számítottál, de teljesen felvillanyoznak ezek a dolgok és mihamarabb szeretnél utánuk járni, hogy valóban számíthatsz-e valami pozitívumra. Adj időt a helyzetnek, ne hajtsd türelmetlenül, mert ha mindenáron nyomulsz és befolyásolni próbálod, nem biztos, hogy a várakozásoknak megfelelően alakul a szituáció. Légy türelmes és meglátod, zamatos gyümölcsöt szakíthatsz a végén!

BAK (december 22-január 20)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, nem úgy fog elsülni a dolog, ahogyan azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád, miközben te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utadat járni. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Mindenáron a védőügyvéd szerepében akarsz tetszelegni, azt gondolod, mindenki a védelmedre szorul és arra, hogy amolyan szócsőként kiállj és szónokolj mások nevében. Mivel azonban mindenhol te sem lehetsz ott, épp ezért nem biztos, hogy mindig pontosan meg tudod ítélni a helyzetet, emiatt nem vagy képes objektív véleményt alkotni. Bölcsebben teszed tehát, ha kizárólag magadra koncentrálsz, meghagyhatod másoknak azt, hogy adott esetben megvédjék magukat, ha úgy érzik. Te pedig sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha nem vállalsz feleslegesen felelősséget!

HALAK (február 20.–március 20.)

Gőzerővel nyomulsz előre, semmi mást nem látsz, csak a célt, amit mindenáron el akarsz érni. A nagy rohanásban azonban észre sem veszed, hogy rossz helyen vetted be a kanyart, s ezért teljesen hibás irányba haladsz. Most azonban még nem késő lassítani, s megkeresni a helyes utat, amelyen logikusan és okosan tudsz haladni úgy, hogy ne kerüljön túl nagy áldozatba az, hogy időben és épségben célba érj! Ne akarj fejjel futni a falnak, hisz nem mindegy, hogyan szakítod át azt a bizonyos célszalagot!