Ez a menyasszony minden idők legmeghatóbb esküvői fogadalmát tette... méghozzá a mostohafiának

Borítókép: Ez a menyasszony minden idők legmeghatóbb esküvői fogadalmát tette... méghozzá a mostohafiának Forrás: huffingtonpost
Senki nem számított a menyasszony őszinte és szívet melengető lépésére...

Több mint 8 millióan nézték meg a neten azt az esküvői videót, amelyen egy igazán érzelmes menyasszony nemcsak leendő férjének, hanem annak előző kapcsolatából született 4 éves kisfiának is fogadalmat tett. Az ara már 2 éves kora óta ismeri és nagyon szereti a kisfiút, így természetesnek látta, hogy leendő közös életük küszöbén hozzá is intézzen néhány kedves szót.

Azt szeretném, hogy mellettem is biztonságban legyél, és hogy jó ember válhasson belőled. Tudom, hogy minden bizonnyal még sok rázós időszak is vár kettőnkre, de a szívem legmélyéből kívánom, hogyha egyszer majd felnősz, megértsd, hogy bármit tettem, amíg kicsi voltál, az azért volt, mert mindig a legjobbat akartam neked, mert nagyon szeretlek.

A menyasszony szavai persze rögvest könnyeket csaltak a kisfiú és a vendégek szemébe, de ezzel még nem fejezte be a beszédét.

Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon különleges kisfiú vagy, aki végtelenül okos és mindig kedves másokhoz. Neked is köszönhetem, hogy mára azzá a nővé váltam, aki most itt áll előttetek. Ugyan nem nekem köszönheted az életedet, de nekem te vagy az egyik legnagyobb ajándék az élettől.

Az már biztos, hogy a kisfiú igazán jó második anyukát kapott magának, és erről a vérszerinti édesanyja is pontosan így nyilatkozott a megható beszéd után:

Gage anyukájaként azt kell mondanom, hogy jobb mostohaszülőt nem is kívánhattam volna a kisfiamnak. Igazán szerencsések vagyunk, hogy így alakult, és rendkívül megnyugtató érzés tudni, hogy a fiam akkor is a legjobb kezekben van, ha épp az apukájáéknál hagyom.

Nézd meg a galériában, milyen tündérien reagált a kisfiú a váratlan fogadalomtételre!