Napi horoszkóp július 25.: a Nyilasok a célegyenesbe érkeznek, a Halak kecsegtető üzleti ajánlatot kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp július 25.: a Nyilasok a célegyenesbe érkeznek, a Halak kecsegtető üzleti ajánlatot kapnak Forrás: getty images
Mára is üzentek a csillagok, érdemes elolvasni, mit tartogatnak számotokra az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP július 25.

KOS (március 21.–április 20.)

Olyasfajta limitet szabtál magadnak, ami nem enged továbblépni, ezáltal benne ragadtál egy bizonyos élethelyzetben, ahonnan képtelen vagy kimozdulni. Ha azonban megpróbálod kitágítani a határokat, elképesztően nagy lehetőségeket tudsz majd megragadni. Ez pedig ahhoz szükséges, hogy elérd a céljaidat, és ne kelljen azt végignézned, ahogyan mások megvalósítják az álmaikat és attól határtalanul boldogok. Mindenki a saját sorsának kovácsa, a lehetőség neked is adva van ahhoz, hogy felállj és tégy valamit a boldogságod érdekében. Mi tart vissza?! Hajrá!

BIKA (április 21.–május 21.)

Előrehaladtál a munkában, így van időd arra, hogy mással is foglalkozz – vagy szusszanj egyet. Amennyiben vannak olyan lezáratlan dolgaid, amelyeknek jobb, ha mihamarabb pontot teszel a végére, most kihasználhatod az időt és elintézhetsz mindent. Amennyiben mindent befejeztél, jöhet az édes semmittevés, amit megérdemeltél. Akár aktívan, akár passzívan pihened ki az idődet, igyekezz töltődni, inspirálódni, hisz a jövőben szükséged lesz az ihletre és a kreativitásra.

IKREK (május 22.–június 21.)

Olyan lehetőség kínálkozik, amit most kell megragadnod, hisz ha elengeded, nem tudhatod, hogy mikor sodor ehhez hasonlót utadba az élet. De hát miért is engednéd el, amikor hosszú ideje arra vársz, hogy végre kibontakoztathasd a kreativitásodat és azt a tudást, amire az elmúlt időszakban szert tettél?! Csak bátran állj ki és mutasd meg mindenkinek, mire vagy képes, majd a végén zsebeld be az elismerést egész nyugodtan! Így kell ezt csinálni!

RÁK (június 22.–július 22.)

Igyekszel futni valami elől, hogy minél kevésbé találjon el, ha utolér. Ez azonban semmi mást nem eredményez majd, csupán azt, hogy az erdő közepén fogsz rájönni, hogy tulajdonképp teljesen elvesztél, ám addigra már nem biztos, hogy lesz lehetőséged kijutni a rengetegből és időben megoldást találni a helyzetre. Az eszeveszett rohanás helyett sokkal okosabban teszed, ha megállsz és egy pillanatra belegondolsz abba, hogy noha ez a nehezebb, de szembe kell nézned a nehézségekkel és mihamarabb pontot tenni az ügy végére. Minek rohannál a vesztedbe, ha nem muszáj?!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Igyekszel felvidítani valakit, akinek eléggé rossz állapotban van a lelke. Nemes dolog mindenképp, szervezz olyan közös programot, ami elfeledteti vele a gondjait és újra tud majd nevetni! Te jó vagy ezekben a dolgokban, a kreativitásod nem lesz hiábavaló, végül egy nagyon vidám napot sikerül kikerekíteni, az illető pedig nagyon hálás lesz neked ezért. Mindenkinek szüksége van egy ilyen emberre a környezetében, akiről csukott szemmel is tudja, hol találja meg a bajban! Büszke lehetsz magadra!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Régóta vágysz egy nagy dologra, rengeteget mentél már utána, hatalmas fáradságodba került, hogy végre a tiéd legyen. Most nagyon úgy tűnik, hogy egy picit kifújhatod magad és hátradőlhetsz, hisz ugyan még te sem mered elhinni, szép lassan közeledsz a célhoz. Nagy áldozatok árán sikerült látótávolságba kerülni, ne engedd ki tehát a kezeid közül a lehetőséget. Szorítsd erősen és legyél büszke magadra! Megálmodtad, eltervezted, elindultál, megszerezted. Így dolgoznak a profik!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Mindenki téged talál meg a szívességkérésekkel és megbízásokkal, te pedig kezdesz besokallni. Ha már igent mondtál valamennyire, azok alól nem bújhatsz ki, de meg kell tanulnod meghúzni a határt, s most diplomatikusan vissza kell utasítani valamennyi kérést, hisz ha mindenki telepakolja a csónakodat a saját csomagjával, az előbb-utóbb elmerül, aztán kapkodhatsz, hogy a víz felszínére hozd. Ne szégyellj nemet mondani, fogadd el, hogy nem vagy szuperhős. Mindenkinek tedd világossá, hogy nem az a személy vagy, aki mindig lesben áll, hogy valamennyi kérést időre és tökéletesen teljesítse.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Hirtelen olyan dolgok történnek körülötted, hogy csak kapkodod a fejed, nem tudod, mire reagálj először, illetve hogy mi az, amivel érdemes foglalkoznod. Ne menj fejjel a falnak, gondold végig, mi az, ami a legégetőbb probléma és annak megoldására koncentrálj, hisz ha mindenbe egyszerre kezdesz bele, szinte garantáltan össze fogsz rogyni a teher alatt. Zárd ki a külvilágot és csak saját magadra koncentrálj, szép sorjában haladva oldd meg a helyzetet. Vigasztaljon a tudat, hogy nem minden nap ilyen fárasztó szellemileg és fizikailag! Holnap talán könnyebb lesz!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Úgy érzed, végre a munkának abba a fázisába jutottál, amiért eddig rengeteg erőfeszítést tettél. Most, hogy a célegyenesben vagy, ne lassíts a tempón, noha kezdesz fáradni, próbálj ugyanazzal a lelkesedéssel dolgozni, mint amilyennel kezdtél. Ha sikerrel abszolválod a feladatot, joggal zsebelheted be a környezeted elismerését. Ezzel bebizonyosodott az, hogy érdemes kitartanod, hogy még a legnehezebb időkben is keresni kell egy kapaszkodót és abból erőt meríteni, hisz a siker zamatos gyümölcsét fogyaszthatod majd a végén!

BAK (december 22.–január 20.)

Régóta nem hagy nyugodni az érzés, hogy esetleg rossz térfélen játszol, nem azon a helyen vagy, ahol úgy gondolod, hogy lenned kellene. Nem érdemes gyötörnöd magad emiatt, amennyiben van lehetőséged arra, hogy változtass, ne hezitálj, hisz nincs, ami itt tartson. Keress olyan utat, amelyen magabiztosabban tudsz menetelni előre, és nem ültet bogarat a füledbe senki, ami azt sugallná, hogy valami nem kerek. Hidd el, sokkal felszabadultabb leszel, ha döntésre jutsz!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Konfliktushelyzetbe keveredsz valakivel, aki elég közel áll hozzád, így meglehetősen bánt a dolog. Akármelyikőtök is hibázott, próbáljatok leülni és közösen tisztázni a helyzetet, mert sok veszítenivalótok van egymással kapcsolatban. Egyetlen vita sem ér meg annyit, hogy csak úgy feláldozzátok a kapcsolatotokat. Adj lejjebb te is az elveidből és igyekezzetek közös nevezőt találni, mert most még nincs minden veszve!

HALAK (február 20.–március 20.)

Valaki kecsegtető üzleti ajánlattal keres meg, de egyelőre bizonytalan vagy, mivel nem nagyon ismered az illetőt, így nem tudod, mennyire bízhatsz meg benne. Igyekezz informálódni, próbál belemerülni a dolog részleteibe. Ha a hetedik érzéked azt sugallja, hogy érdemes belevágnod, akkor ne hezitálj, de mindent azért ne áldozz fel ennek oltárán. Legyen biztonsági tartalékod arra az esetre, ha az egész dugába dőlne. Amennyiben túl sok veszítenivalót látsz benne, inkább maradj ki belőle!