Micsoda ötlet! Szenzációsan oldotta meg egy apuka, hogy hova vigye randizni a feleségét, amíg a kicsi alszik

Borítókép: Micsoda ötlet! Szenzációsan oldotta meg egy apuka, hogy hova vigye randizni a feleségét, amíg a kicsi alszik Forrás: ladbabyofficial
Nem mindig sikerülhet megoldani azt a bizonyos kimenőt... Vagy mégis?

Úgy hisszük, nektek nem kell magyaráznunk, hogy milyen nehéz kimozdulni az első pár hétben, hónapban, miután újszülött érkezett a házba. Sokan esküsznek arra, hogy a legjobb bébiszittert fogadni, megint mások inkább a szüleikre, testvéreikre, legjobb barátaikra hagyják a kicsit, ha úgy érzik, eljött az ideje egy kis kimenőnek. Persze vannak olyan helyzetek, amikor az ember tényleg nem tudja megoldani, hogy néhány órácskára találjon valakit, aki felelősségteljesen figyel a picire. És hát úgy elmenni otthonról, hogy közben végig aggódunk, hogy nem biztos, hogy a megfelelő személlyel hagytuk magára a legnagyobb kincsünket, amúgy sem jó érzés. Arról nem beszélve, hogy ezek az kis kimenők épp arra kéne szolgáljanak, hogy mindkét szülő fellélegezhessen néhány órára, nem pedig arról, hogy a szabadidejükben is azon izguljanak, vajon minden rendben zajlik-e otthon.

Ezt a lehetetlennek tűnő helyzetet próbálta orvosolni nemrég egy apuka, akinek a sztorija kikerült a netre, és akinek igyekezetét rengetegen üdvözölték a közösségi oldalakon is.

Forrás: ladbabyofficial
A kreatív apuka megkérte feleségét, hogy készüljön úgy, hogy másnap este 8-kor randizni viszi. Az anyuka ennek eleget téve roppant csinosan ott is állt az ajtóban a kért időpontban, de ami ezután következett, arra nem számított.

Miután a párja elmondta neki, hogy nincs bébiszitter a házban, egy kissé elszontyolodott, hiszen arra készült, hogy aznap igazán "kirúgnak a hámból", és tényleg mennek végre valahova. Aztán ahogy bemerészkedett a házba, meglátott egy furcsaságot a kertre nyíló ajtóból...

A történet az apamagazin.hu-n folytatódik.