Napi horoszkóp, július 19.: a Rákok szorult helyzetben segítenek valakinek, a Bakok mindent megtesznek, hogy megszerezzék, amire vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp, július 19.: a Rákok szorult helyzetben segítenek valakinek, a Bakok mindent megtesznek, hogy megszerezzék, amire vágynak Forrás: pixabay.com
Megmondjuk, milyen napod lesz ma.

NAPI HOROSZKÓP, JÚLIUS 19.

KOS (március 21.–április 20.)

Kicsit elfutott melletted az élet, nem nagyon tudsz lépést tartani a történésekkel. Mielőtt azonban teljesen elveszíted a fonalát, adj magadnak időt és lehetőséget arra, hogy megértsd, mi zajlik pontosan körülötted és miért. Tekintettel arra, hogy fontos ügyről van szó, minden igyekezeteddel próbálj erre koncentrálni, mert ha nagyon lemaradsz, nem tudod tartani a tempót és el fogsz veszni a sűrű rengetegben. Nem kell mindig az ügy sarkában toporognod, de igyekezz lépést tartani a történésekkel.

BIKA (április 21.–május 21.)

Úgy tűnik, bombabiztos tervet dolgoztál ki, valaki azonban megérzi a siker édes illatát, és minden erejével azon dolgozik, hogy megfúrja azt, amin te hosszú ideje dolgozol. Nem kell hagynod magad, melegíts be, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a győzelmedért. Mutasd meg a világnak, hogy kemény fából faragtakó és nem fogsz csendesen elballagni, miközben mások learatják a gyümölcsöt arról a fáról, amelyet hosszú ideje öntözöl már. Ne hagyd, hogy elússzon a siker, legyen benned szufla, és az utolsó leheletedig harcolj magadért! Hajrá!

IKREK (május 22.–június 21.)

Akad egy jó barátod, akiben minden körülmények között megbízol. Most azonban mégis csalódnod kell benne, hisz olyan titkot árul el rólad valaki másnak, amit normál esetben senkivel nem osztottál volna meg rajta kívül. Emiatt borzasztóan csalódott vagy és azonnal hátat fordítasz neki, mert annál súlyosabb bűn számodra nem is létezik, mint az árulás. Mivel mindenkit megillet azonban az ártatlanság vélelme, érdemes egy esélyt adnod neki, hogy legyen lehetősége megmagyarázni, mit és miért tett. Ha még ezek után is úgy ítéled meg, hogy eljátszotta a bizalmadat, nem kell megerőltetned magad és udvariassági köröket futni. Nem biztos azonban, hogy minden az ő hibája. Próbáld az ő szemszögéből is vizsgálni a helyzetet, hogy objektív véleményt tudj mondani!

RÁK (június 22.–július 22.)

Valaminek a közepén jársz, amikor váratlan fordulat következtében ott kell hagynod csapot-papot, hogy valaki segítségére siess. Az illető eléggé kétségbe van esve, neked azonban helyén az eszed, így hideg fejjel gondolkodva meg tudod ítélni a helyzet súlyosságát. Most kell higgadtnak lenned, mert két kézzel kapaszkodnak beléd. Mivel azonban elég talpraesett vagy, pontosan tudod, hogy az ilyen szorult helyzetekben hogyan kell adekvátan cselekedni. Ha használod az eszedet, pontosan tudni fogod, mit kell csinálnod, téged ismerve nem jelenthet gondot, hogy a másikat kimentsd a szorult helyzetéből.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Nagyon igyekszel valamivel mihamarabb végezni, valahogyan nincs türelmed az egészhez, hiszen már régen másfelé jár az eszed. Most kell azonban az utolsó erődet és energiádat összeszedve koncentrálnod, mert minél inkább lankad a figyelmed, annál nagyobb az esélyed arra, hogy hibát kövess el. Ha azonban koncentrálsz és az utolsó métereken beleadsz apait-anyait annak érdekében, hogy mihamarabb végezz, a helyzet nem jelenthet gondot számodra. Egyik lábadat tedd a másik után, így biztosan nem fogsz megbotlani és hasra esni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Valaki nagyon odáig van érted, te azonban nem nagyon érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel nem adja fel és egyfolytában ostromol, érdemes elgondolkodnod és esetleg adni mégis egy esélyt a dolognak. Ha kicsit nyitott vagy és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy megtalálod a boldogságot az illető mellett. Ne aggódj, nem kell odaadnod magadból mindent elsőre, de mégis próbáld a barátságos oldaladat mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és szándékairól. Ha mindennek ellenére mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz hosszabb kapcsolatba kezdeni, ne húzzátok egymás idejét, mindenki menjen a maga útjára.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Az a fajta ember vagy, aki jó előre szeret mindent kiszámítani, aki mindent élére hajtogatva tárol, és senkinek nem engedi, hogy beleszóljon a dolgába. Most mégis olyan helyzet adódik, amikor teret kell engedned másoknak és segítséget kérned, mert egyszerűen bárhogy küzdesz, nem tudsz boldogulni. Időnként megesik, hogy tévedsz, hisz te sem vagy tökéletes. Nem szégyen, ha megmarkolod valakinek a kezét és hagyod, hogy vezessen az úton. Engedd meg magadnak a tévedés lehetőségét, mert ha mindig ilyen görcsben éled az életed, lemaradsz az élvezetekről és az élményekről!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Úgy érzed, feleslegesen futod a köröket minduntalan, semmiféle kézzelfogható eredmény nem látszik belőle. Emiatt kezded elveszíteni a türelmedet, már-már erősen foglalkoztat a gondolat, hogy feladod az egészet. Ha azonban úgy döntesz, hogy hátat fordítasz és ott hagysz csapot-papot, a végén szinte biztosan bánni fogod, hogy meg sem próbáltad. Legyen benned kitartás és akaraterő, mert ezek nélkül nem fogsz eljutni sehová. Ha kitűzted a célodat, az feltehetőleg azért történt, mert szeretnéd is elérni azt. Semmi más, csakis ez lebegjen tehát a szemed előtt. Meglátod, a végén büszke leszel magadra.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá. Mivel egy hozzád közel álló személyről van szó, biztos akarsz lenni abban, hogy semmiképp nem bántod meg a mondanivalóddal. Épp ezért jól gondold meg, hogyan tálalod, amit tudatnál vele. Mindenképp tanácsos az egyenes utat választanod, mert ha virágnyelven próbálsz beszélni, biztosan nem fogja megérteni, vagy ha igen, sokkal nehezebben fogja majd fogadni. Amennyiben sikerül megértetned vele, hogy csupán az ő érdekében voltál őszinte, nem fog haragudni rád. Csak bátran és okosan!

BAK (december 22.–január 20.)

Nagyon vágysz valamire, bármit hajlandó vagy feláldozni azért, hogy megszerezd magadnak. Nem biztos azonban, hogy jól teszed, ha mindent egy lapra feltéve, a kockázatokat figyelmen kívül hagyva fejjel rohansz a falnak. Ehelyett sokkal okosabban teszed, ha leülsz és alaposan végiggondolod, hogyan tudod megszerezni azt a dolgot anélkül, hogy mindent feláldozz . Ha nem görcsölsz rá az ügyre, még esetleg az is lehet, hogy sokkal többet kihozhatsz az ügyből, mint amennyit eredetileg terveztél. Ne aggódj, végül minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd, de csak akkor, ha okosan taktikázol!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Nagyon bizonytalan vagy egy dologban, s ami azt illeti, abban egyáltalán nincsen tapasztalatod. Épp ezért jobban teszed, ha mások véleményére hallgatsz, hisz ők talán jobban tudják, mit kellene cselekedned, s merre kellene indulnod. Olyan személyeket kérdezz meg, akikben maximálisan bízol és adsz a véleményükre. Ha hallgatsz rájuk és megfogadod a tanácsokat, nem lehet bajod belőle. Mivel jelen pillanatban teljesen bizonytalan vagy, nincs más választásod, mint a mások által adott tanácsokat megfogadni.

HALAK (február 20.–március 20.)

Egy hozzád közel álló személlyel végzett közös munka nem úgy sül el, ahogyan az elején terveztétek, ez kétségbeejt mindkettőtöket. Ahelyett azonban, hogy megfutamodnátok, sokkal okosabban teszitek, ha egy lépéssel előbb jártok a problémánál, kidolgoztok egy ütős taktikát, amivel biztosan meg tudjátok fordítani a folyamatot, és a végén minden pozitív irányba dől majd el. Használjátok minden szuper erőtöket, mert ezúttal nagy szükség lesz rá. Ha sikerrel fejezitek be a dolgot, méltóképp ünnepeljétek is meg!