Ez lenne a jó házasság titka? George és Amal Clooney máris önfeledten randizgat az ikrek nélkül - FOTÓK

Borítókép: Ez lenne a jó házasság titka? George és Amal Clooney máris önfeledten randizgat az ikrek nélkül - FOTÓK
Nem parázzák túl a szülőlétet!

George és Amal Clooney aztán tudják, hogy milyen az igazi dolce vita! Kicsit több mint egy hónapja születtek meg ikreik, Ella és Alexander, a páros máris otthon hagyta őket, hogy egymásra koncentrálhassanak. A sztárpárt már pár napja lekapták a paparazzik a kicsikkel, mikor magángépük hol máshol, mint Olaszországban landolt, hogy a csendes Comói-tó mellett élvezhessék a családi idillt, vagy inkább egymást?

A hollywoodi álompár ugyanis tegnap az ikrek nélkül indult vacsorázni. Mit mondhatnánk, Amalon természetesen meg sem látszik, hogy most szült, ő nem az a típusú anyuka, aki elhagyja magát a szülés után, sőt, terhessége alatt is már sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy nem volt hajlandó búcsút mondani a tűsarkúnak.

Most pedig újra forr körülöttük a levegő, a rajongók közül néhányan megszólták őket, hogy ilyen hamar másra bízták az ikreket, de lehet, hogy George és Amal csinálja jól, nem? Egy romantikus vacsora segíthet abban, hogy ne távolodjanak el egymástól, és többé már ne csak anya és apa legyenek egymás szemében.