15 dolog, amit csak azok értenek, akik nem, ismétlem, NEM nézik a Trónok harcát

Borítókép: 15 dolog, amit csak azok értenek, akik nem, ismétlem, NEM nézik a Trónok harcát
Közeleg a tél. Persze. Nézz már ki az ablakon, ember!

Július 17-én újra beköszönt annak a 3 földi lénynek a rémálma, aki nem nézi a Trónok harcát. Na jó, háromnál valamivel többen vagyunk talán, de nem sokkal. A hétfő mostantól egy darabig magányos nap lesz, nem beszélve a keddről, amikor Mindenki Arról Beszél, amiről mi nem tudunk semmit – és ha mégis megnézünk belőle 5 percet vagy egy teljes részt, akkor sem leszünk okosabbak, mert az egész Trónok harca izé úgy látszik, egy kicsit szövevényes.

Nem, nincs kedvem nézni. Az elejétől sem. Nem szeretem ezt a műfajt, sajnálom. Hidegen hagynak a sárkányok, elborzadok, ha emberek felgyújtják vagy megerőszakolják egymást, nyugisabb eszközökkel szeretek kikapcsolódni. Az egész nem hoz lázba és kész. Köszönöm a megértést, illetve köszönjük a maroknyi Trónok-harcát-nem-nézők nevében.

Még csak annyi, hogy ha végiglapozzátok a galériában, mi mindenen megyünk keresztül, reméljük, egy icipicit megértőbbek lesztek irányunkban a következő néhány hétben. Nem próbáltok mindenáron rávenni minket, hogy nézzük veletek. Nem kezditek el magyarázni nekünk, hogy mi minden van a sokkoló fordulatok, véres gyilkossági jelenetek hátterében. És néha beszélgettek velünk másról is. Na? Lehet erről szó? Köszönjük ezt is.