Napi horoszkóp július 1.: a Rákok szusszanhatnak egyet a nagy hajtásban, az Oroszlánok új dolgokat próbálhatnak ki

Borítókép: Napi horoszkóp július 1.: a Rákok szusszanhatnak egyet a nagy hajtásban, az Oroszlánok új dolgokat próbálhatnak ki Forrás: kaboompics.com
A hónap első napján is érdemes elolvasnod a napi horoszkópodat, mert fontos dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP július 1.

KOS (március 21.–április 20.

Célegyenesbe fordultál, abszolút győztese vagy a helyzetnek, nem volt tehát hiábavaló a sok gyakorlás és a kemény munka. Teljesen elégedett vagy a teljesítményeddel, büszkeséggel tölt el a tudat, hogy noha sokan nem hittek benned, mégis volt annyi magadba vetett hited, akaraterőd és bizonyítási vágyad, ami végigsegített az utadon. Ugyan már csak néhány métert kell megtenned a siker érdekében, mégse engedd, hogy lankadjon a figyelmed! Bármikor jöhet ugyanis olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, épp ezért legyél felkészült, hogy ne foghasson ki rajtad semmi!

BIKA (április 21.–május 21.)

Hosszú ideje készíted a tervet a célod elérése érdekében, folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Az azonban még nem kristályosodott ki benned, mikor lesz alkalmad nyélbe ütni a dolgot, aminek elengedhetetlen kelléke lesz majd a tervrajz. Nem biztos azonban, hogy ha eljön az idő, feltétlenül ragaszkodnod kell hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor a tudásod és tapasztalatod többet ér majd. Lásd be, az élet nem egy matekóra!

IKREK (május 22.–június 21.)

Valaki igyekszik rád testálni egy olyan feladatot, amit neki kellene elvégeznie, te pedig cseppet sem konyítasz hozzá. Nem kell azonban olyasmit vállalnod, ami nincs ínyedre, határozottan utasítsd vissza és nyugodtan kérd ki magadnak, hogy nem egy bábu vagy, akit a drámai és komikus szerepekre egyaránt bátran lehet alkalmazni! Pontosítsd a saját pozíciódat ebben a szituációban, illetve próbálj rávilágítani arra, hogy abszolút nem érzed szükségét annak, hogy bármilyen plusz szerepet vállalj benne. Ne engedd kihasználni magad!

RÁK (június 22.–július 22.)

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hisz te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat aszerint, hogy az számodraa legmegfelelőbb legyen. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy milyen cipőt húzol a lábadra és abban milyen távolságot teszel meg! Ezúttal zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmifajta megfelelési kényszer, és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszáll a széllel!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog majd rajtad ki! Hajrá, menj és győzd le a világot!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Hatalmas akadályt sikerül legyőznöd, olyasmit, amire nem sokan mertek volna vállalkozni! Borzasztóan büszke vagy most magadra, mert mindenki nagy elismeréssel tekint rád! Valójában van is mire büszkének lenned, hisz ennek az akadálynak a legyőzésével képes voltál úrrá lenni a félelmeiden is azzal kapcsolatban, ami azelőtt mumusként riogatott. Élvezd ki a rivaldafényt, de ne feledd, minden csoda három napig tart, ne engedd, hogy a sodrás a valóságtól túl messzire vigyen, hisz annál nehezebb lesz majd visszatalálnod!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Olyan ismerősök vesznek körül a hétvégén, akikkel nagyon jól érzed magad, közöttük abszolút nem feszélyez semmi, pontosan tudod, hogy bátran vállalhatod a véleményedet, nem fognak megszólni érte, s nem néznek ki a társaságból emiatt. Nem is kell visszafognod a gyeplőt, legyél felszabadult, add önmagad, hisz így szeretnek, ahogyan vagy, teljes valódban. Ez a legalkalmasabb hétvége egy nagy, közös bulizásra! Ragadd meg az alkalmat, mert ki tudja, mikor adódik ehhez hasonló lehetőség!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Szép nyugodtan haladsz előre, mindenfajta nyomás nélkül, felszabadultan teszed a dolgod, abszolút nem aggódsz a körülmények miatt. Fontos a nyugalom, bizonyos egészséges aggódás azonban soha nem árt, ami akaratlanul állandó készenlétben tart, hogy váratlan helyzetekben is gyorsan tudj cselekedni. Sokan megirigyelhetnék magabiztosságod és talpraesettséged, hisz te vagy az a személy, aki minden körülmények között tudja, hogy mit és miért kell tennie a katasztrófahelyzet elkerülése érdekében!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Mindent megteszel azért, hogy másokat boldoggá tegyél, más célja nem is nagyon van a tetteidnek, mint az, hogy mindenkit elégedettnek láss. Be kell azonban látnod, nagyon felemészti az energiáidat az, hogy foggal-körömmel küzdesz másokért, ahelyett, hogy azt csinálnád, ami téged boldoggá tesz. Húzz egy határvonalat, s azon túl nem kell feláldoznod magadat azért, hogy másoknak teljes és kerek legyen az élete. A saját filmedben játsszd te a főszerepet!

BAK (december 22.-január 20.)

Túlbonyolítod a dolgokat, egyszerű mondatokból is képes vagy töbismeretlenes egyenletet kreálni. Ez azonban roppant fárasztó, hisz mindig azokkal a nehézségekkel kell küzdened, amelyeket saját magadnak okozol. Épp ezért idővel, saját bőröddel fizetve a tanulópénzt, te is rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az életet! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, hisz így megnehezíted a sikerélmények szerzésének lehetőségét is! Miért lennél önmagad ellensége?!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyasmi miatt aggódsz, amit semmilyen eszközzel nem tudsz befolyásolni, ennek ellenére mégsem tudod kiverni a fejedből. Jelen pillanatban azonban teljesen felesleges ezen rágódnod, sokkal inkább olyan dolgokra kellene koncentrálnod, amelyek rajtad múlnak. Felejtsd el au ügyet, ne görcsölj rajta, inkább azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyek eredménnyel kecsegtetnek. Ezek a sikerek fognak előrevinni és motiválni arra, hogy bátran, nagyobb feladatokba is belekezdj!

HALAK (február 20.–március 20.)

Felgyorsulnak körülötted az események, nem győzöd kapkodni a fejed, alig bírod tartani magad a tervezett tempóhoz. Ne ess azonban kétségbe, hisz ez most egyáltalán nem segít, egyszerűen legyél magabiztos és talpraesett! Ha hiszel magadban, teljesen biztosan tudni fogod, hogyan kell hatékony eszközhöz nyúlnod a siker érdekében. Így is eredményes leszel, csupán magadban kell bíznod! Menni fog, fel ne add!