Így juthattok be ingyen a vizes vébére!

Így juthattok be ingyen a vizes vébére!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Egy alapítványon keresztül nagyon sokan juthatnak ingyenes belépőhöz!

Az Európa Szívében Alapítványon keresztül gyerekek és a 14 éven aluliakat kisérő felnőttek ingyenes jegyekért regisztrálhatnak az alábbi LINKEN.

Bár a jegyek nem a délutáni döntőkre szólnak, hatalmas világklasszisokat még az előfutamokban is óriási élmény lesz nézni!

A jegyigénylés feltételei:

Jegyet igényelhetnek, akik a 6. életévüket 2017. július 30. előtt betöltötték, és azok, akik a 19. életévüket 2017. július 30-ig nem töltik be. Kísérőknek csak csoport kísérése esetén, a csoportos regisztráció szerint biztosítunk jegyet. Egyéni regisztrációra a 14. életévét betöltött, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező jogosult törvényes képviselőjének hozzájáruló nyilatkozatával. Csoportos regisztrációhoz kötöttek a 14. életévüket be nem töltött, felnőtt kísérővel érkező, érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők. A csoportot szülő, tanár vagy edző regisztrálhatja. Csoportok javasolt létszáma: minimum 8, maximum 20 fő.

Tovább olvasok
Így hozd össze a világ legrövidebb tavaszi nagytakarítását

Ha okosan tervezel, és leosztod, hogy melyik nap mi az, amit elvégzel, akkor mindössze 6 nap alatt, napi egy óra takarítással megúszod az egész procedúrát.

Kövess minket

Most kevesebb, mint két Éva magazin áráért hármat kapsz, köztük elsőként a Joy-kuponosat!

Csak 1185 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem