Hupsz! Katy Perry végre megszólalt Orlando Bloom meztelen képeivel kapcsolatban

Borítókép: Hupsz! Katy Perry végre megszólalt Orlando Bloom meztelen képeivel kapcsolatban
Katy végre elmondta az igazságot!

Emlékszel még Orlando Bloom tavalyi meztelenkedésére? A "tényfeltáró" paparazzi fotók az elmúlt idők legnézettebb képei voltak, hiszen kiderült, hogy Orlando Bloom több szempontból is az egyik legnagyobb csillag a világon.

Bloom akkori szerelmével, Katy Perryvel épp Szardínián nyaralt, amikor sikerült lencsevégre kapni őt egy szál semmiben, és bár a páros sajnos azóta már szakított egymással, az énekesnő most jutott el odáig, hogy elmondja véleményét ezekről a fotókról és arról, hogy miért is volt a parton meztelen Orlando.

Tőlem is megkérdezte, hogy levetkőzöm-e, de úgy volt vele, hogy inkább nem... Tudjátok, milyen ez, amikor elkezdesz randizni valakivel, és olyan izgalmas, hogy mindenhol csinálni akarjátok, de akkor épp nem voltam ilyen hangulatban. Inkább a hajóra tartogattam!

Így utólag különösen örülhet, hogy ő kimaradt ebből, és nem az ő testével volt tele a világsajtó, de vajon mit gondol arról, hogy Orlando meztelen fotói mindenkihez eljutottak?

Azt hiszem, meg akarta mutatni magát a parton lévő embereknek. Úgy gondolta, hogy ez vicces. És amúgy tényleg vicces volt, mert hetekig magyaráztam neki, hogyan működik mostanság a közösségi média, meg mi az a Twitter, aztán egyszer csak ő lett a Twitter top témája.

Hát, köszönjük Orlado!