Még Vilmos herceg sem tudta levenni róla a szemét: rég festett ilyen káprázatosan Katalin hercegné!

Borítókép: Még Vilmos herceg sem tudta levenni róla a szemét: rég festett ilyen káprázatosan Katalin hercegné!
Katalin hercegnétől már megszokhattuk, hogy mindig nagyon csinos, ám néha olyan jól választ, hogy tényleg leesik az állunk. Ez történt az ascoti derbi nyitónapján is!

Megkezdődött az ascoti derbi, ahol a következő napokban egészen biztos, hogy jópárszor látjuk majd a brit királyi család tagjait. Ez az az esemény, ahová kötelező az elegáns holmi és a kalap, Katalin hercegné pedig már most megmutatta, hogyan is fest a tökéletes, nyári "derbi-szett".

Vilmos herceg felesége ismét bizonyította, hogy nyáron nincs is jobb választás egy fehér ruhánál, s ahogyan azt ő viselte, tanítani kellene. Katalin Alexander McQueentől választott egy törtfehér, derékban karcsúsított csipkeruhát, amit gyöngy kiegészítőkkel dobott fel. A ruhához nude magassarkút és clutchot választott, hiszen ez a két szín mesésen működik együtt.

A hercegné egyébként nem először voksol fehér csipkeruhára: a tavalyi derbire is hasonló kreációt választott a Dolce & Gabbana divatháztól, akkor azonban törtfehér kalappal viselte az összeállítást.

Szerintünk az idei outfit mindent visz: neked hogy tetszik Katalin nyári szettje?