Ki lett a legjobb az Éva magazin és Ooops! receptversenyén?

Borítókép: Ki lett a legjobb az Éva magazin és Ooops! receptversenyén?
Az Éva magazin és az Ooops! közös receptversenyének döntőjére egy napsütéses júniusi péntek délután került sor a Chefparade főzőiskolában...

Nemrégiben az Éva magazin és az Ooops! közös receptversenyt hirdetett, melyben a sok jelentkezőből sikerült a zsűri által kiválasztani azokat, akik részt vehettek Fördős Zével együtt, egy közös főzésen a Chefparade főzőiskolában.

A verseny döntőjében öt család mérhette össze erejét és főzési tudományát. A zsűri elnöke Fördős Zé volt, aki munka közben sok hasznos tanáccsal segítette és lelkesen biztatta a résztvevőket.

A közös főzőcske fantasztikus hangulatban, családias légkörben zajlott, minden résztvevő szuper tapasztalatokkal és egy felejthetetlen élménnyel feltöltekezve távozott a rendezvény végén.

Ezt főztük
Az elkészített menüsor önmagáért beszél: előételnek egy klasszikus Cézár-saláta készült garnélával, a főétel az izgalmasan hangzó borjú saltimbocca volt parázsburgonya és paraj köretekkel, a desszert pedig avokádós csokipuding kesugrillázzsal.

A megméretésből végül a Szidor család került ki győztesen. A dicsőség mellé természetesen nyeremény is járt: a nyertes család egy 30 000 forint értékű Ooops! ajándékcsomaggal és egy egyéves Éva magazin előfizetéssel gazdagodott.

Nézd meg az eseményen készült videót!

Kukkants bele a versenyen készült képek galériájába!