Napi horoszkóp június 15.: az Oroszlánok ügyei a várakozásaiknak megfelelően alakulnak, a Vízöntők komoly célokért küzdenek

Borítókép: Napi horoszkóp június 15.: az Oroszlánok ügyei a várakozásaiknak megfelelően alakulnak, a Vízöntők komoly célokért küzdenek Forrás: gettyimages
A hét utolsó előtti munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert izgalmas üzeneteket találsz az egyes csillagjegyek alatt!

NAPI HOROSZKÓP június 15.

KOS (március 21.–április 20.)

A hét utolsó előtti munkanapját érdemes arra szánnod, hogy rendezd magadban a gondolataidat, hogy kicsit önmagadra figyelj és ne azzal foglalkozz, hogy minden áron programot csinálj magadnak. Vonulj el rövid időre, mindent tegyél helyre, ami eddig bizonytalan volt – és csak akkor szervezz bármit is bárkivel, ha sikerült mindenben dűlőre jutnod magaddal. Hidd el, sokkal nyugodtabb és kiegyesúlyozottabb leszel, ha minden a helyére került a fejedben és a lelkedben is. Ami hátráltat, hagyd hátra, ami előrevisz, arra pedig figyelj oda! Ilyen egyszerű az egész!

BIKA (április 21.–május 21.)

Nagyon vékony jégen próbálsz korcsolyázni, folyamatosan az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha beszakad a jég és Te a hideg vízbe esel. Mi lenne?! Maximum vizes leszel és fázni fogsz egy kicsit! Nem a világ vége, de nyilvánvalóan érdemesebb biztonságos zónát keresned ahhoz, hogy ezt a kockázatot elkerülve élvezhesd azt, amit csinálsz. Ha ugyanis folyton az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha beleesel a vízbe, hidd el, előbb vagy utóbb, de az biztosan meg is fog történni! Ha szeretnél szárazon maradni, olyan utat válassz magadnak, amit a legbiztonságosabbnak gondolsz. Ne félj azonban, hisz ezúttal nincsenek olyan kockázatok, amelyek különösebben nagy veszéllyel járnának!

IKREK (május 22.–június 21.)

Vízválasztóhoz érkeztél, olyasmivel kapcsolatosan kell fontos döntést meghoznod, amely hatással lehet a hosszú távú jövődre nézve. Ahhoz azonban, hogy nyugodtan végiggondolhass mindent, el kell vonulnod a világ elől, hogy semmiféle zavaró tényező ne terelhesse el a figyelmed és ne zökkenthessen ki az alfa-állapotból. Szánd erre a mai napot, mindent alaposan gondolj végig, vedd számításba a legapróbb részleteket és úgy hozd meg ezt a bizonyos döntést, hogy teljesen biztos vagy a dolgodban. Egészen addig ne oldd fel a karantént magad körül, amíg ki nem mondtad a végső szót! Hidd el, nagy megkönnyebbülés lesz számodra is pontot tenni valaminek a végére!

RÁK (június 22.–július 22.)

Megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben, minden a terveid szerint alakul. Mindeközben elégedettségedet meglehetősen beárnyékolja a tudat, hogy vannak a környezetedben olyan személyek, akik megpróbálnak beleszólni az életedbe, unos-untalan jó tanácsokkal látnak el, kéretlenül folyamatosan ott lihegnek a sarkadban. Mivel nálad is van egy pont, amin a békesség érdekében nem tanácsos túlmenni, legyél határozott, állj a sarkadra és hozd a tudtukra, hogy köszönöd, de abszolút nincs szükséged semmiféle életvezetési tanácsra, azt ugyanis, ahol most tartasz, csakis a saját erődből érted el. Ne engedd, hogy nyomulásukkal a fejedre nőjjenek, Te csak menj tovább az utadon és ne foglalkozz ezekkel az emberekkel!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A várakozásaidnak megfelelően alakul minden körülötted, bármelyik eldobott labdádból gól lesz, rendkívüli módon megnyugtat tehát a tudat, hogy fut a szekér és neked nem kell különösebben rágörcsölnöd semmire. Figyelj azonban arra, hogy ne lazulj el teljesen, próbálj azért figyelni mindenre, ne hajtsd a lovat, de tartsd a kezedben a gyeplőt és okosan menj előre. Jóllehet, most nincs semmiféle zavaró tényező, de bármikor hozhatja úgy is a helyzet, hogy hirtelen kell észnél lenned és hatékonyan cselekedned! A legmagabiztosabb úgy tudsz lenni, ha nem lankad a figyelmed, miközben hátradőlve gyönyörködsz a kilátásban! Légy résen – és akkor semmi baj nem történhet!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Egy hozzád közelálló személy a számára eget rengető problémával keres fel, a tanácsodat, illetve a segítségedet kérve. Te nagyon szívesen segítesz neki, ám biztosítsd róla, hogy a helyzetet helyette megoldani nem tudod. Igyekezz meghúzni egy határvonalat, ne vállalj olyasmit, amiből rosszul jöhetsz ki vagy ami mások kárára válhat, téged kellemetlen helyzetbe sodorva ezzel. Segítőszándékod nagyon nemes dolog, hálás is érte a környezeted, de ne mindenáron, gondolkodás és a kockázatok figyelembe vétele nélkül cselekedj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl sok szálat mozgatsz egyszerre, próbálsz több fronton is helyt állni, ennek következtében azonban egy idő után azt veszed észre, hogy kezded elveszíteni a fonalat. Képtelenség ugyanis ennyi mindennel foglalkozni egyszerre, bármennyire is talpraesett vagy, még Te sem tudsz mindenhol ott lenni és top formát nyújtani, épp ezért estél bele abba a hibába, hogy a mennyiség a minőség rovására ment. Próbálj kicsit lejjebb adni a felvállalt terhekből, igyekezz megtalálni az egyensúlyt, amellyel még nem okoz gondot az, hogy jól teljesíts! Te is emberből vagy, ezt mindig tartsd szem előtt!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Általában véve nagy elánnal segítesz másoknak, valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy pont jó időben vagy jó helyen. Emiatt a népszerűségi indexed az egekben van, ám közel sem biztos, hogy a Te szempontodból ez a legjobb. Miközben ugyanis a méltán szentté avatott Teréz anya szerepében átöleled a világot, elfelejtesz a saját dolgaiddal foglalkozni, emiatt sokszor azon kapod magad, hogy egyes dolgokban vagy későn vagy az utolsó utáni pillanatban tudsz pontot tenni a folyamatban lévő ügyek végére. Ennek elkerülése érdekében érdemes tehát előbb a saját ügyeid rendezni, utána jótékonykodni másokkal!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Úgy érzed, jó úton haladsz ahhoz, hogy elérd azt, amit kitűztél magad elé, minden a legnagyobb rendben van, egészen addig, amig bele nem botlasz valakibe, aki mindenáron hátráltatni szeretne. Ne engedj a nyomásnak, ne hagyd magad befolyásolni, csak arra koncentrálj, hogy tovább menj azon a vonalon, amelyen elindultál. Mindig is lesznek majd olyanok, akik beleszólnak a dolgodba, akik nem akarják majd az igazadat, de ha kellőképpen határozott vagy, tudatában annak, hogy ki és miért akad az utadba, semmin nem jelenthet legyőzhetetlen akadályt.

BAK (december 22.–január 20.)

Minél hamarabb szeretnél túl lenni egy bizonyos dolgon, ennek érdekében fogod egyre gyorsabbra a lépteid. Miközben előre rohansz, észre sem veszed azokat a segítő szándékú embereket, akikbe azért botlasz bele, hogy segíthessenek neked. Érdemes tehát kicsit lelassítanod és körülnézned, kik és miért állnak ott a kezüket nyújtva, illetve vedd észre azt is, hogy merre kellene menned ahhoz, hogy a lehető leghamarabb elérd a célodat és végre nyugodt lelkiismerettel adhasd át magad a hétvégének. Ne feledd: lassan járj, tovább érsz!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Komoly célokért küzdesz, nem látsz semmi mást jelen pillanatban, mint a hegycsúcsot, amit mindenáron el szeretnél érni. Ennek következtében képtelen vagy más dolgokra koncentrálni, csak az érdekel, hogy a célodat megvalósíthasd. Próbálj azonban más tényezőket is figyelembe venni, engedd, hogy a kitűzött céltól független dolgok is látótérbe kerülhessenek. Ha beszorítod a fejed egy csőbe és semmi mást nem engedsz a közeledbe, számos olyan dologról csúszhatsz le, ami hozzásegít a hegycsúcs eléréséhez. Próbálj több szempontot figyelembe venni, az ugyanis, amit most csinálsz, nem fogja meggyorsítani a folyamatot. Sőt!

HALAK (február 20.–március 20.)

Parázs vitába keveredsz egy olyan személlyel, aki közel áll ugyan hozzád, de időnként az agyadra tud menni a konokságával. Mielőtt azonban elítéled bármiért is, gondolj bele, mit érezhet ő és hol van az az arany középút, amit meg kell találnotok ahhoz, hogy sikerüljön felülkerekednetek az aktuális problémán. Ehhez viszont neked is engedned kell kicsit az elveidből, legyél megoldáscentrikus, ne akard mindenáron kötni az ebet a karóhoz. Olyan közös nevezőre törekedj, amely még neked is elfogadható és nem sérti az illető személyt sem.