Scarlett Johansson beváltotta az ígéretét: magával vitte 72 éves alteregóját a filmpremierjére

Borítókép: Scarlett Johansson beváltotta az ígéretét: magával vitte 72 éves alteregóját a filmpremierjére Forrás: Getty Images
A 32 éves színésznő szelfivideóban tett ígéretet a szóban forgó hölgynek, hogy magával viszi és vállalja az összes költséget.

Néhány hete söpört végig az interneten ez a fotó, amelyet egy felhasználó tett fel a Redditre a nagymamájáról ezzel a kommenttel:

''A nagymamám úgy nézett ki, mint Scarlett Johansson, amikor fiatalabb volt, 1967-ben.''

Denver, az unoka, aki kitette a képet, később elmagyarázta, hogy a nagypapája nemrég halt meg, és visszaemlékezésképpen elkezdték nézegetni a régi fotókat nézegettek a nagymamával. Amikor előkerült a fenti fotó, a nagymama, Geraldine ennyit mondott csak:

Nahát, részeg voltam, mint a csacsi, amikor a kép készült.

A fotó eljutott magához a színésznőhöz is, aki azonnal lehidalt, amikor meglátta, és szelfivideóban tett ígéretet rá, hogy találkozik Geraldine-nel, magával viszi a következő premierjére és állja az összes ezzel kapcsolatos költséget.

Szeretném látni, milyen az arcod részegen, szeretném, ha együtt vágnánk részeg arcot
mondja Scarlett többek közt a videóban.

Geraldine elfogadta a meghívást, hozzátéve, hogy

kíváncsi vagyok, asztal alá tudom-e inni.

És június 12-én el is érkezett a nagy nap: Scarlett és Geraldine együtt jelentek meg a Csajok hajnalig New York-i premierjén, és az alkalomra készült Judith Leiber-clutchot viseltek, amin kinek-kinek a neve szerepelt. Mondanunk sem kell, hogy kicserélték őket!

Forrás: Getty Images

Geraldine megjelenéséből ítélve a 32 éves színésznő megnyugodhat: egyáltalán nem kell aggódnia az öregedés miatt.

Itt nézegethetsz még híresség-hasonmásokat: