A nap Instagram-posztja: Lindsay Lohan visszatér, és szinte rá sem lehet ismerni – FOTÓ

Borítókép: A nap Instagram-posztja: Lindsay Lohan visszatér, és szinte rá sem lehet ismerni – FOTÓ
Most végre itt az ő ideje?

Lindsay Lohan tökéletes iskolapéldája annak, hogy miért ne akarjon senki gyereksztár lenni. A hamar jött siker és csillogás az évek során elsodorta magával a színésznőt, voltak drogbotrányok, csúnya plasztikai balesetek, balhés pasik - a lényeg, hogy Lindsay már régóta árnyéka önmagának.

Orosz milliomos szerelmével való botrányos szakítása után viszont úgy tűnik, igyekszik végleg rendbe szedni az életet. Sok ezer mérföldre Hollywoodtól, egy jachton tölti mostanság a legtöbb idejét, ezért is lepett meg mindenkit Lindsay nagy bejelentése. Friss harmincasként ugyanis úgy döntött, visszatér a képernyőre, egészen pontosan a brit TV-s komédiában, a Sick Notban lesz látható a Harry Potter csillaga, Rupert Grint és a legendás komikus, Nick Frost mellett. A hír legalább olyan meglepő, mint Lindsay új frizurája!

Az éles fotóért KATTINTS IDE vagy a képre!

A színésznő a szerep kedvéért teljesen átalakult, vagy mondjuk úgy, végre úgy néz ki, mint egy normális ember. Blézer, decens long bob... láttuk már így valaha? Mi nagyon drukkolunk, hogy végre a Sick Not meghozza újra a sikert a színésznőnek, és ebben a fekete humorú komédiában a rekeszizmainkat is megmozgassa, mint oly sok éve a Bajos csajok idején.

A sztori egyébként egy kényszeres hazudozóról fog szólni, aki egy halódó kapcsolatban és egy zsákutcának tűnő munkahelyen ragad. Mikor rákot diagnosztizálnak nála, mindenki jobban kezd el bánni vele, ez pedig új lendületet ad az életének. De nemsokára kiderül, hogy mindössze félrediagnosztizálták – és persze ezt elhallgatja mindenki előtt.

Izgalmasnak ígérkezik, ugye?