Minek fárasztjuk magunkat? 10 strandtrend, ami egyáltalán nem tetszik a férfiaknak

Borítókép: Minek fárasztjuk magunkat? 10 strandtrend, ami egyáltalán nem tetszik a férfiaknak
Ki gondolta volna, hogy ez jár a fejükben!

Többször bebizonyosodott már, hogy a divat is olyan téma, amiben a férfiak és nők nem értenek egyet. Milyen meglepő... Ami szerintünk trendi, attól őket sokszor a hideg is kirázza. Persze ez fordítva is sokszor így van.

Megmutattuk már, hogy milyen, amikor igazi fashionisták szettjeit kritizálja a pasijuk, vagy hogy mit gondolnak a férfiak a nők nyári öltözködéséről, de most evezzünk át a legkényesebb vizekre, vagyis inkább a vízpartra. Hiszen a bikiniszezon mindnyájunkat próbára tesz, hónapokig edzünk, hogy tökéletesre faragjuk a testünket, és amikor elégedettek vagyunk a végeredménnyel, akkor jön az újabb fejtörés, a tökéletes fürdőruha megtalálása.

Mi más vezérelne ilyenkor minket, mint az, hogy leessen az erősebbik nem álla, miközben szirénként vonulunk a strandon, de most kiderült, hogy akad pár olyan fürdőruha és kiegészítő, ami inkább értetlenkedést vált ki belőlük az ámulat helyett.

Felmérésünk abszolút hiteles, szerkesztőségünk férfi tagjait kérdeztük arról, melyek azok a ruhadarabok, amelyek nem tetszenek nekik a strandon, és válaszaik alapján létrejött a következő tízes tiltólista. Mi azért közben mégis azt gondoljuk, hogy nem kell ezt szentírásként kezelni, hiszen a pasikat hol érdekli az, hogy éppen mi a trendi?