15 Harry Potter-témájú esküvői ötlet, ami minden rajongót elvarázsol

Borítókép: 15 Harry Potter-témájú esküvői ötlet, ami minden rajongót elvarázsol Forrás: huffingtonpost
Talán még Roxfortban sem tudnának ilyen dekorációt varázsolni!

Aranycikesz gyűrűtartó? A könyv lapjaiból készített virágcsokor? Esetleg Reggeli Próféta napilapnak álcázott menükártya? A lehetőségeknek csak a képzeletünk szabhat határt, és a nagy napunkon akár Harry birodalmába varázsolhatjuk egész násznépünket. Persze rengeteg tervezés, szervezés és sok ügyeskezű dekoratőr szükségeltetik egy ilyen végeredményhez, de ha igazi rajongók vagytok, akkor talán még a szervezést is egy mágikus utazásnak fogjátok érezni. Ha még gondolkoztok az esküvő tematikáján, és mindketten odavagytok J. K. Rowling megálmodott világáért, akkor érdemes számításba vennetek egy ilyen különleges esküvőt, ahol már-már mesében érezhetik magukat a vendégek. Már csak egy jó helyszínt és egy mindenre kapható esküvőszervezőt kell találnotok!

NÉZEGESS CSODASZÉP KÉPEKET MÁSOK HARRY POTTERES NAGY NAPJÁRÓL!

Az esküvő szervezésekor ne feldkezz meg erről a 3 fontos dologról sem:

1)) Megnézni a referenciákat

Ha úgy rendelsz meg egy szolgáltatást vagy terméket, hogy nem néztél utána, milyen értékelést kapott másoktól az adott szolgáltató, bizony könnyen megütheted a bokádat. Nézd meg a kommenteket, az értékeléseket és a referenciákat az oldalán!

2)) Mintapéldányt kérni, előkóstolni az ételeket

Sajnos az internetre feltöltött képek nem mindig adják vissza a valóságot. Épp ezért, hogy ne vásárolj zsákbamacskát, mindig kérj mintapéldányt például a meghívókból vagy ültetőkártyákból, szalvétákból, mielőtt nagy mennyiségben megrendeled őket. Ugyanez igaz az étel és a torta kiválasztásra is. Minden esetben kérj próbavacsorát, a süteményeket pedig menj el a cukrászdába végigkóstolni!

3)) Mindent alaposan dokumentálni

Az egyik legnagyobb öngól, ha nem teszed el az elejétől kezdve a számlákat, nem gyűjtöd egy helyen a szerződéseket, és ha csak élő szóban vagy telefonon egyeztetsz, állapodsz meg valamiről. Minden esetben jó, ha egy helyre gyűjtöd az esküvői számlákat, és az is nagyon fontos, hogy minden szóban tett kérést kövessen egy e-mailes visszaigazolás is, ennek híján ugyanis nem fogsz tudni semmire hivatkozni, ha valami mégis félresiklana.