A Wonder Woman lázad! Ezért nem hajlandó Gal Gadot magas sarkút viselni a vörös szőnyegen

Borítókép: A Wonder Woman lázad! Ezért nem hajlandó Gal Gadot magas sarkút viselni a vörös szőnyegen
Szerinted igaza van?

2017-ben végre megkaptuk, amire vágytunk. Megszámolni sem tudjuk, hogy mennyi szuperhősös filmet kellett már végignéznünk a pasikkal, mire a DC végre eljutott oda, hogy ideje női főszereplőt rakni a vászonra, és megfilmesítették az egyik leghíresebb női szuperhős, Wonder Woman történetét

A film, amit persze egyből mindenki feminista mozinak kiáltott ki, mert amazonok szerepelnek benne – ráadásul nő rendezte azt –, meghozta a sikert az izraeli származású Gal Gadotnak, aki a hírnevet is igazi Wonder Womanként viseli.

A gyönyörű színésznő ragyog a vörös szőnyegen, ám a szemfülesebbeknek már feltűnhetett, hogy Gal bizony még egyetlen premieren sem viselt magas sarkút, egy friss interjúból pedig kiderült, személyes missziójának tartja, hogy átírja a vörös szőnyeg kőbe vésett szabályait – igenis lehessen egy sztár csinos és nőies laposban is.

Szeretném, ha trend lenne lapos cipőben a vörös szőnyegre lépni. Imádom a magas sarkút, gyönyörű és szexis, ugyanakkor iszonyatosan kényelmetlen és instabil. Minden pillanatban eleshetsz benne. Nem egészséges a hátadnak. Miért tenném ezt magammal?
árulta el a USA Today riporterének.

Valószínűleg sok sztár – legalábbis Jennifer Lawrence egészen biztosan – fellélegezne, ha Galnak valóban sikerülnek a "Let’s wear flats!" felkiáltással trendet teremtenie. Mint azt a következő fotók is mutatják, a színésznő nagyon is csinos laposban, nekünk nincs hiányérzetünk, hogy nem tűsarkakon tipeg. És neked?

Nézd meg a galériánkban, hogyan hódítja meg Gal Gadot lapostalpúban Hollywoodot!