Top 10 film vagy tv-műsor, amin a családom újra és újra képes bealudni

Borítókép: Top 10 film vagy tv-műsor, amin a családom újra és újra képes bealudni Forrás: Getty Images
El sem hiszem, hogy van olyan ember, aki még egyszer sem aludt el a kanapén filmnézés közben. Nálunk ez igen gyakran előfordul, nagyjából ugyanazokon a mozikon.

Mentségünkre szolgáljon, hogy moziban, színházban még nem vagy csak elenyésző alkalommal sikerült elalvást produkáljunk. (Ezek közül az egyik én voltam évekkel ezelőtt, az "Ízek, imák, szerelmek" alatt, amit azóta sem néztem meg, hogy őszinte legyek.) De most nem is a kimozdulós, filmnézős alkalmakról beszélek, hanem arról, hogy mi történik egy átlagos estén vagy akár egy hétvégi délutánon. Egy mozgalmas nap után nem csoda, hogy hamar bekopogtat az álommanó, vagy hogy a kanapén üt be a kajakóma. Az ilyen pillanatokat mi csak úgy hívjuk egymás között a családban, hogy "életbe lép a Fantom protokoll", apánknak ugyanis valamiért Tom Cruise lehetetlen küldetésein sikerült eddig rekordmennyiségben bealudnia. No, de hogy ne csak őt cikizzük megint a végletekig, lássuk, kinek mire billen le előszeretettel a feje, ha fáradtan a tv-készülék elé ül! Remélem, mire a cikk végére érsz, te is magatokra ismersz és nyugtázod, hogy ez tulajdonképpen egy totálisan mindennapos dolog.

Top 10 film vagy tv-műsor, amin bármikor el tudunk aludni

10)) Vasember filmek

Rögtön erős önkritikával kezdeném, ugyanis én már legalább ötször aludtam el eddig a Vasember különböző részein, na persze nem azért, mert unalmasak lennének, csak hát épp megint akkor ment a film, amikor k.o. voltam.

9)) A „figyelmeztetésig”

Régen, amikor még voltak DVD-kölcsönzők, mindig sorjában hoztuk haza a filmeket. A szüleink pedig rendre a figyelmeztetés végére már aludtak is a kanapén, nem bonyolították túl a dolgot, hogy ki meddig látta a filmet. Így legalább másnap elöről lehetett nézni az egészet.

8)) Forma-1 forevör!

Tegye a szívére a kezét mindenki és úgy mondja, hogy "nem, még soha nem aludtam el a Forma-1 alatt!". Tényleg nem? Pedig olyan jót lehet szundítani az autók zümmögésére, azután a himnuszok alatt felébredni és úgy csinálni, mintha mindvégig képben lettünk volna.

Forrás: getty

Most jön csak a java! :-D

Kattints a galériára a többi "BEalvós" filmért!