Itt az idő, hogy elkészítsd a saját rajzfilmedet! És ehhez most minden eszköz adott!

Itt az idő, hogy elkészítsd a saját rajzfilmedet! És ehhez most minden eszköz adott!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az Imagination Studios segítségével most tényleg animátor lehetsz!

És a legjobb, hogy még pályázhatsz is vele!

Az egyedi animációs világáról közismert Cartoon Network csatorna a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét meghirdeti nagyszabású pályázatát, a Cartoon Network Képzeletműhelyt, amelyre ifjú animáció-rajongók, rajztehetségek vagy egyszerűen csak alkotó kedvű gyerekek műveit várja rajz, képes forgatókönyv, animáció, film kategóriában.

A 2017. július 31-ig tartó pályázat három kategóriájának összesen kilenc hazai nyertese komoly díjakkal gazdagodhat: a kategóriagyőztesek művei megjelennek a Cartoon Network csatornáján és a BOOKR Kids mesetableteken, illetve mind a kilenc győztes mű alkotója nyer egy-egy családi wellness-üdülést, egy BOOKR Kids mesetabletet vagy tabletet, esetleg Cartoon Network-ajándékcsomagot.

A pályázatot övező érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint hogy minden évben több ezer pályázat érkezik. A Cartoon Network ezen alkalomból készült nagyszabású és színvonalas szórakoztató-edukációs mini oldalán tippek és ötletek, animációs műhelytitkok, érdekességek, klipek, játékok, játékos feladatok segítik a fiatal alkotókat munkájuk során, illetve azok, akik csupán érdeklődnek, olyan szórakoztató platformon nyernek betekintést az animáció világába, amely komplexitásával és játékosságával a – legifjabbaktól az idősebb animációrajongókig – mindenki számára élvezetes és tanulságos időtöltést kínál.

Tovább olvasok
15 megszívlelendő idézet a 30 éve elhunyt Márai Sándortól

Márai Sándor a magyar identitás, a polgári öntudat egyik legfontosabb képviselője volt. És remekül idézhető mondatokat tudott írni.

„Biztosan tudom, hogy ebbe most belehalok!”- egy hipochonder teljesen hétköznapi mondata

A hipochondria nem vicc, hanem egy betegség. Sem a hipochonder, sem a környezete nem éli meg jól az állandó szorongást, az állandó félelmet. Milyen lehet állandó kétségek között hányódni, hogy vajon éppen egy halálos kór marcangolja a szervezetet vagy van esély a túlélésre…

Kövess minket

60%-os kedvezmény!!! Fizess elő fél évere (5 lapszám) és fél évig az InStyle-t is megkapod!

Csak 3180 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem