Jól olvasod! Szerelmes posztokkal tarol egy idős bácsi az Instagramon

Borítókép: Jól olvasod! Szerelmes posztokkal tarol egy idős bácsi az Instagramon Forrás: mashable.com
A ti apukátoknak, nagypapátoknak is ilyen lenne az Instagramja?

Hogy mi van abban annyira különös, hogy valakinek több mint 6000 követője van az Instagramon? Első gondolatunk az lenne, hogy az illető biztosan feltörekvő sztárocska vagy esetleg újabb divatblogger, aki az instán diktálja nekünk a trendeket. Erről azonban szó sincs, ugyanis az angol úriember, akiről szó van, még csak meg sem közelíti az Y-generáció átlagéletkorát, ugyanis már vagy 65 éve boldog házasságban él álmai nőjével. Erről árulkodnak legalábbis az Instagram posztjai, amelyekre nemrég egyik ismerőse figyelt fel és osztotta meg a neten, azóta persze mondanunk sem kell, vírust meghazudtolóan terjednek a szerelmes bácsika fotói.

A 65. évfordulójukat például egy ilyen poszttal ünnepelte, de ez még semmi!

Az idős férfi megörökíti a számára értékes és felejthetetlen pillanatokat, legyenek azok bár átlagosak vagy ünnepiek. A képeit nézegetve azt kívánjuk, bárcsak nekünk is ilyen szép és hosszú életünk lenne a társunkkal, és elmélázunk rajta, hogy mégis csak létezik örökké tartó szerelem.

Íme, egy teljesen átlagos videó egy teljesen átlagos napjukból, amelyen Pauline, a feleség könyvből sündisznót hajtogat.

Kattints a galériára és nézd meg, milyen szerelmes üzeneteket mellékel még az idős úr az általa posztolt képekhez!