Mit szólnál, ha csak állatokra kéne vigyáznod ahhoz, hogy körbeutazhasd a fél világot?

Borítókép: Mit szólnál, ha csak állatokra kéne vigyáznod ahhoz, hogy körbeutazhasd a fél világot? Forrás: www.trustedhousesitters.com
Most végre oda utazhatsz, ahová csak kedved tartja, ha cserébe felügyelsz mások kedvenceire...

Az airb'nb, a couchsurfing vagy akár az otthoncserés utazási lehetőségek után most itt van a legújabb ötlet! Utazd be úgy a világot, hogy jelentkezel mások otthonába állat-szitternek! Hogy mit is jelent ez pontosan? Nos, regisztrálsz a Tursted Housesitters nevű cég oldalára, ahova feltöltheted a profilodat, amelyben meggyőzöd a hirdető otthon tulajdonosát, hogy te bizony remekül tudnád pesztrálgatni a kis kedvenceket a távollétükben, cserében pedig beköltözhetsz az otthonukba, felfedezheted a környéket, amíg ők is elutaznak valahova. Hát nem remekül hangzik?

Forrás: trustedhousesitters

A szolgáltatás, vagyis a regisztráció kivételesen itt nem ingyenes, viszont egészen korrekt összegért – összesítve nagyjából évi 100 amerikai dollárért – annyit mehetsz, amennyit a kedved tartja, és amennyi helyre sikerül bejutnod a többi felhasználó beleegyezésével.

Forrás: trustedhousesitters
Akár egy ilyen lakást is kifoghatsz magadnak egy bájos kutyussal vagy cicussal...

Arról még nem ejtettünk szót, hogy te is lehetsz "házigazda", vagyis te magad is meghirdetheted az otthonodat, lakj akár egy nagyvárosi kislakásban vagy egy igazi tanyán. És hogy miért is működhet jól egy ilyen szolgáltatás? Ahogyan azt a cég is hirdeti magáról, az a fő céljuk, hogy az állatok jó kezekben legyenek a gazdi távollétében, ők pedig ehhez ellenőrzött, állatbarát felhasználókat biztosítanak számukra.

Forrás: trustedhousesitters
''Légyszi, találj nekünk cicaszittert!''

Arról nem beszélve, hogy még mindig nagyon sokan vannak szerte a világon, akik szeretnek utazni, azonban a kedvencüket nem akarják vagy nem tudják magukkal vinni, panzióba pedig nem szívesen helyeznék el őket. Nekik szól talán leginkább ez a szolgáltás, amit lehet, hogy egyszer tényleg megéri kipróbálni! Ide kattints, ha izgalmasnak találtad ezt a lehetőséget!