Nem csal a szemed! 8 fotó, ami bizonyítja, hogy Pippa egy az egyben lemásolta Katalin esküvőjét

Borítókép: Nem csal a szemed! 8 fotó, ami bizonyítja, hogy Pippa egy az egyben lemásolta Katalin esküvőjét
Kicsit déjà vu-érzésünk van!

"Az év esküvője", így emlegették 2011-ben Katalin és Vilmos nagy napját. De pont ebben az évben, pont az ő házasságkötésük napján vetett szemet a világ Katalin csinos húgára, Pippa Middletonra, aki így lett "az év koszorúslánya" és röpke 6 évvel később már az ő esküvőjéről mondják azt, hogy... tudod.

És aki azt hinné, hogy Katalin esküvője volt ám az igazán nagy banzáj – hiszen ő egy herceghez ment hozzá –, akkor szólunk, hogy Pippa vőlegényének is volt mit a tejbe aprítani, és esküvőjük kicsit sem volt szerényebb, sőt, most úgy tűnik, hogy Pippa erősen merített nővére nagy napjából.

Csak még egy fokkal túl is licitálta. Erről árulkodott már a milliomos bankártól, James Matthews-tól kapott eljegyzési gyűrű is, ami becslések szerint 72 millió (!!) forintot ért, míg Katalin egy "szerényebb", 38 milliós darabot kapott anno Vilmostól.

Most pedig itt vannak az esküvői fotók, amelyek alapján minden apró részletében összevethetjük a Middleton lányok esküvőit, szerinted is kísérteties a hasonlóság?

Nézd meg a galériánkat, és segíts eldönteni!