Less be az állatok mindennapjaiba! - 4 állati webkamera oldal

Borítókép: Less be az állatok mindennapjaiba! - 4 állati webkamera oldal Forrás: gettyimages
Legyenek akár a világ másik felén, mi így is élőben nézhetjük, éppen hogy tengetik napjaikat. Talán még egy-egy kamerába bámulós szelfit is elcsíphetünk! ;-)

Tudtátok, hogy nem kell ahhoz állatkertbe menni, hogy beleshessetek az állatok titkos életébe? Ma már rengeteg állatkert, rezervátum telepít élő adást sugározó webkamerákat az állatok közevtlen lakóhelyére. Sőt! Olyan oldalakat is ajánlunk most, ahol összegyűjtik ezeket a kamerákat, és még bizonyos fajok természetes élőhelyére is betekintést nyerhetünk általuk. Egy pihenős, vagy esős délutánon, vagy amikor szimplán nincs kedvünk kimozdulni, könnyen leköthetjük velük a gyerkőcöket egy-egy fél órára. És az sem titok, hogy mi bizony néha munka közben is megnyitjuk egyik-másikat, hogy csak fusson a háttérben, amikor pedig elfáradunk a gépelésben, néhány percre belekukkantunk mi zajlik az állatok birodalmában. Nagyszerű kikapcsolódás, könnyed és látványos tanulási lehetőség mindenki számára.

Forrás: explore.org

explore.org

Az explore.org egy webkamera gyűjtő oldal, ahol a lehető legváltozatosabb állatokat figyelhetjük meg a saját nappalinkban ülve. Medvék, nagymacskák, madarak, pingvinek, majmok, vadak, rovarok, de még tengeri élőlények is kukkolhatók ezeken a kamerákon keresztül.

houstonzoo.org

A houstoni állatkert és akvárium webkamerái, ahol hiszitek vagy sem, de a flamingó kifutón kívül még egy hangyabolyba is beleshetünk!

(Az alábbi videó nem élő adás, a live webcam eléréséhez kattints a főcímre!)

NATIONALZOO.SI.EDU

A Smithsonian Nemzeti Park és Intézet oldala, ahol megfigyelhetjük a panda, oroszlán, vagy elefánt közösségek mindennapjait.

(Az alábbi videó nem élő adás, a live webcam eléréséhez kattints a főcímre!)

zoobudapest.com

A Fővárosi Állat- és Növénykert is bekamerázta jó néhány kifutóját, így látogatás után is élvezhetjük az állatok közelségét. Ráláthatunk többek között a fókákra, a szavanna állataira és az ausztrál ösvényre is. Szafarira fel! ;-)

(Az alábbi videó nem élő adás, a live webcam eléréséhez kattints a főcímre!)

Az eredeti cikk az evamagazin.hu-n jelent meg.