Jön az új Gossip Girl, és már az előzetes is olyan, hogy háromszor végignéztük

Borítókép: Jön az új Gossip Girl, és már az előzetes is olyan, hogy háromszor végignéztük Forrás: Getty Images
Kíváncsiak vagyunk, akad-e, aki lesöpri Blair Waldorfot a trónról. Úgy tűnik, jó eséllyel igen a válasz!

Kedvenc guilty pleasure-jeink közé tartoznak a kőgazdag emberekről szóló sorozatok, és ezek közül is a legbűnösebb és legélvezetesebb műfaj az, amelyben tinik vagy legalábbis kora huszonévesek játsszák a főszerepet. Úgy tűnik, nem vagyunk egyedül: a Gossip Girl vagy a Narancsvidék a 2000-es évek legfontosabb tévéshow-jai közé tartoztak. Most ennek a két remekműnek az agytrösztje, Stephanie Savage és Josh Schwartz elérkezettnek látta az időt arra, hogy újra elővegyék és felújítsák a gazdag és szexi intrikusokról szóló műfaj egyik prototípusát.

A Dinasztia a 80-as években kilenc évadon keresztül elégítette ki a szappanopera-rajongók igényeit, és a 2017 őszén jelentkező új változat kicsit többnek látszik egyszerű remake-nél. Az új Dynasty főszereplője szintén Fallon (Elizabeth Gillies), ez a férfifaló fiatal csaj, aki amint hazatér atlantai otthonába és kiszáll a magángépéből, a sofőrtől máris megkapja, amire minden nő vágyik (vagy nem?),

...de amire Fallon ennél is jobban vágyik, az a hatalom, vagyis egy ügyvezetői poszt apja megavállatában – tulajdonképpen ezért jött. Csakhogy van egy kis bibi.

A bibi neve Cristal (Nathalie Kelley), egy egyszerű titkárnő a cégnél, akit a kedves papa – őt a Melrose Place-ből ismert Grant Show alakítja – máris feleségül szeretne venni, és aki nyilvánvalóan aranyásás céljából tartózkodik a családi házban.

Szerepel még a sorozatban Fallon bátyja, Steven (James Mackay), akinek szintén megvannak a maga titkai,

és hát az egész alaphelyzet nyilvánvalóan orbitális hatalmi cicaharchoz vezet.

Itt az előzetes, amelyet (még egyszer hangsúlyozzuk: háromszor) végignézve csak annyit szeretnénk mondani, hogy alig várjuk az őszt!