11 helyzet, amikor jól jöhet a nedves vécépapír

Borítókép: 11 helyzet, amikor jól jöhet a nedves vécépapír Forrás: Getty Images
Valódi szülők igaz történetei következnek. Még szerencse, hogy volt náluk nedves toalettpapír! (Vagy ha mégsem, hát azt kívánták, bárcsak lett volna.)
" urlTarget="_blank" style=" " expiration-date=" "]

A cikk a Zewa közreműködésével készült.

1. Amikor a játszótéren már majdnem szobatiszta kisgyermeked huszonharmadszor akar lecsúszni „a nagyoknak való” csúszdán, és közben – teljesen érthető módon – megfeledkezik magáról.

2. A bevásárlóközpont vécéjében, ahol életében először kénytelen NEM a bilire ülni.

Forrás: Getty Images

3. Amikor szembesülsz azzal, hogy fel kell világosítanod a fiadat: a férfiak csak pisilni szoktak állva, kakilni nem.

4. Amikor a hároméves gyermeked tudja, hogy a bilibe kellett volna végeznie a dolgát, de valahogy nem sikerül, és egy kicsit szégyelli magát emiatt, hovatovább próbálja az első keze ügyébe kerülő tárggya – egy plüss dinoszaurusszal – feltakarítani az eredményt.

5. Amikor megkéred az ötévest, hogy hozza ide gyorsan a bilit a másfél évesnek, és a gyerek kötelességtudóan szalad az edénnyel a kezében, de mindketten csak későn jöttök rá, hogy a bili már eleve nem volt teljesen üres.

Forrás: Getty Images

6. Amikor egy percre nem figyelsz oda és az egész tekercs vécépapír a mosdókagylóban köt ki.

7. Amikor a szobatisztaságra szoktatás alatt álló hároméves lányodra a biztonság kedvéért kivételesen ráadod a pelenkát, hogy a sógornőd esküvőjén biztosan ne történjen baleset a szertartás alatt… de történik. És a legszebb virágos ruhája van rajta. A lányodon, mármint.

8. Amikor a vendégség közepén megjelenik a fiad a bilijével és büszkén mutogatja a tartalmát a vendégeknek: „Nézzétek, egy TORNYOT kakiltam!”

9. Amikor a strandon már majdnem sorra kerültök a lángososnál, és ezen a ponton gyermeked életében először kijelenti, hogy vécére kell mennie. (Ami komoly dicséretet érdemel! Pláne, hogy eszerint nagy valószínűséggel nem pisilt a medencébe.)

10. Amikor a kölök utánad jön a vécére és megdicsér, hogy sikerült belepisilned, mi több, jutalmul még neked is adja a matricáját, amit a múltkor tőled kapott ugyanezért.

11. És ezen a ponton rájössz, hogy neked is jól jön a nedves toalettpapír. Mert legalább olyan hatékony, mintha bidét használnál. Az ember mindig tanul a gyerekétől, nem igaz? Ezért mostantól mindig hordasz egy csomaggal a táskádban!

Tudtad, hogy a Zewa nedves toalettpapír mindenki számára ideális (aki elmúlt 3 éves)? :)