Napi horoszkóp május 10.: az Ikrek csapatjátékosként bizonyíthatnak, a Vízöntők új kihíváson gondolkodnak

Borítókép: Napi horoszkóp május 10.: az Ikrek csapatjátékosként bizonyíthatnak, a Vízöntők új kihíváson gondolkodnak
Ma is izgalmas dolgokat tudhasz meg a horoszkópodból, érdemes tehát megnézni, mit rejt a csillagjegyed!

NAPI HOROSZKÓP május 10.

KOS (március 21-április 20)

A sok tennivalód közül fogalmad sincs, melyikhez fogj hozzá először, nem állt még össze a fejedben a prioritási sorrend, épp ezért egyikhez a másik után nyúlsz azt gondolván, hogy ha mindenbe belekezdesz, abból baj nem lehet. Így azonban semmit nem is fogsz tudni lezárni és olyan eredményt produkálni, amellyel Te is elégedett lehetsz és nem kell szégyenkezned miatta. Ne rémítsen meg a sok-sok feladat, képes leszel megcsinálni, amennyiben megfelelőképp megszervezed a munkafolyamatot. Állítsd fel a fontossági listát és annak mentén haladj végig úgy, hogy semmit ne hagyj félbe! Menni fog, csak bízz magadban!

BIKA (április 21-május 21)

Nem feltétlenül a várakozásaidnak megfelelően alakul a helyzet, kezdenek a szálak összegabalyodni, emiatt pedig Te is elkezdesz kétségbeesetten kapkodni, minél inkább igyekszel ugyanis elkerülni a detonációt. Amennyiben azonban nem szeded össze a gondolataid és higgasztod le magad, nem is fogod tudni sehogy sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron, amolyan „minden mindegy” alapon pontot tenni az ügy végére, törekedj arra, hogy olyan eredményt produkálj, amely téged is megnyugtat és a robbanás sem következik be. Koncentrálj, fejben tedd oda magad és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: a robbanást mindenáron el kell kerülnöd!

IKREK (május 22-június 21)

Egy bizonyos feladat kapcsán csapatban kell együtt dolgoznod másokkal, ami szerencsére nem okoz gondot számodra, hisz hatalmas toleranciaküszöböd és alkalmazkodó képességed teszi lehetővé azt, hogy igazi csapatjátékosként tudj működni. Mindenkinek megvan a dologban a szerepe, épp ezért Te a saját feladatodra koncentrálj és arra, hogy azt, amit csinálsz, a lehetős legtökéletesebben tudd teljesíteni, hisz minden puzzle-darabnak illeszkednie kell egymáshoz, hogy végül egy egészként is tökéletesen mutasson az eredmény. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy boldogsággal tölt el, hisz végre van egy közösség, ahol jól érzed magad!

RÁK (június 22-július 22)

Szeretsz biztonsági játékot játszani, nem szívesen kockáztatsz, mert általában nem-igen látod a dolgok pozitív kimenetelét és ez a gondolkodásmód az esetek döntő többségében be is vonzza a kudarcot. Épp ezért most itt az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a negatív kimenetelt lásd a dologban és hogy merj olyasfajta őrültségekre vállalkozni, amelyek sikerélményt okozhatnak végre. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig arra mész, hogy óvatosan lépkedj lassú tempóban, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem fogsz tudni maradandót alkotni! Hidd el, aki mer, az nyer!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában körülötted legyeskedik, a legapróbb titkaidról tudni szeretne, kéretlen jó tanácsokkal lát el minden tekintetben, téged pedig kezd a személyes jelenléte egyre jobban idegesíteni. Még azelőtt állítsd le, mielőtt elszakad az a bizonyos cérna, de ügyelj arra, hogy úgy kommunikálj a lehető legfinomabban és diplomatikusabban, hogy ne kelljen később emiatt bocsánatot kérned. Magyarázd el neki és logikusan igyekezz megértetni vele, hogy a saját utad szereted járni, hogy a Te életedben szereted magad meghozni a döntéseket és hogy vannak bizonyos dolgok, amelyek csak és kizárólag rád és azokra a személyekre tartoznak, akikkel Te meg kívánod osztani.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elhamarkodottan bírálsz valakit, akit tulajdonképp csupán csak felszínesen ismersz, épp ezért azzal sem vagy tisztában, hogy mit és miért cselekszik az életében. Nem biztos, hogy bölcs dolog megítélni egyetlen mondata, vagy cselekedete alapján, amennyiben izgatja a fantáziád, igyekezz jobban megismerni ahhoz, hogy objektívebb véleményt formálhass magadban az illetőről. Rengeteg ember, rengetegféle utat jár be élete során, nem tudhatod tehát azt sem, akarták-e, tervezték-e ezt az útvonalat, vagy úgy szakadt a nyakukba az egész teher, amit a hátukon cipelnek. Légy hálás a Sorsnak azért, hogy neked nem így alakult az életed, hogy azon az úton haladsz, amelyen nem olyan fárasztó a séta és nem kell olyan sok áldozatot bemutatnod a sikerért!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre sikerült a maratoni hosszúságú utad célegyenesébe fordulnod, amely épp jókor jött, hisz annyira kezdtél kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kezdtél kétségbe esni. Most van egy utolsó, nagy lendületre szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármifajta, teljesen más jellegű impulzus kizökkenthessen, pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra és mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts még ki, néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Számodra eddig teljesen bizonytalan szituációban érkezik a szikra, amely végül hozzásegít ahhoz, hogy minden világosság váljon, ezáltal az is kiderüljön, mi értelme annak, ami a háttérben eddig zajlott. Rendkívüli módon megnyugtat a tudat, hogy végre tisztán látsz mindent és hogy nem is olyan drámai a helyzet, amit bizonytalanságod okán eleinte hittél. Most érdemes tehát pontot tenned a dolog végére és mindent egyszer, s mindenkorra lezárni, mert ezúttal ideálisak a körülmények mindehhez. Végre fellélegezhetsz, hisz erre vártál hosszú ideje!

NYILAS (november 23-december 21)

Borzasztóan nehéz feladattal küzdesz, halvány fogalmad sincs arról, hogyan és miként oldd meg a feladatot, emiatt az sem világos számodra, milyen eredményt érhetsz el ezzel. Szerencsére akadnak a környezetedben olyan személyek, akik nálad sokkal több tapasztalattal rendelkezve pontosan tudják, merre visz az út, mit érdemes és hogyan kell csinálni azért, hogy végül Te is elégedett lehess és a megbízóid is elismerően bólintsanak. Nem szégyen segítséget kérni, hidd el, sokkal jobb még az út elején tisztázni az irányt, a célt, a tempót és a taktikát, mintsem a sűrűjében egyedül jobbra-balra kóvályogni, ahol már nem biztos, hogy meghallják a segélykiáltást. Most ragadd meg tehát a lehetőséget, mert nem tudhatod, később hogy alakul a helyzet!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, akiről pontosan látod, hogy a vesztébe rohan azzal, amit most csinál és mivel borzasztóan aggódsz érte, mindenképp szeretnéd megóvni a csalódástól. Ennek érdekében azonban, bármennyire is kellemetlen számodra, mégis elengedhetetlenül őszintében kell lenned, hisz pontosan tudod, hogy nem nézheted végig tétlenül a folyamatot, melynek végén szinte garantált lesz a veszteséggel és csalódással járó kudarc. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, egyszerűen muszáj valakinek felvilágosítania arról, mi az, amit az elvakultságtól jelenleg nem lát még. Lehet, hogy elsőre mellbevágó lesz a véleményed számára, de hidd el, később nagyon hálás lesz majd neked és az sem utolsó szempont, hogy Te is nyugodtabban fogsz tudni aludni, hisz megtettél minden tőled telhetőt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, amely ugyan most még teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra az izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess a végére és sikeres lehess, de ha visszatekintesz majd a hosszú utadra, rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod érdekében!

HALAK (február 20-március 20)

A mai napon annyi tennivalót kapsz a nyakadba, hogy azt sem tudod, hogyan fogsz velük megbirkózni ahhoz, hogy határidőre, minőségileg kifogástalan munkát adhass ki a kezedből. Mivel azonban nem véletlenül bíztak meg ennyi feladattal, hisz pontosan tudják, hogy milyen teljesítményre vagy képes, épp ezért nem okozhat gondot azt sem, hogy összeszedetten, koncentráltan állj neki mindennek. „Teher alatt nő a pálma” - szokták mondani, amely mondás rád ezúttal kiválóan illik. Képes vagy megcsinálni, tedd oda magad és mutasd meg mindenkinek, hogy miféle tehetség rejlik benned!