Sofía Vergara: Ez a bulvárlap lefotosopolta a kezemről a jegygyűrűt, majd azt állította, hogy megcsaltam a férjem

Borítókép: Sofía Vergara: Ez a bulvárlap lefotosopolta a kezemről a jegygyűrűt, majd azt állította, hogy megcsaltam a férjem Forrás: Getty Images
A színésznő kikéri magának, hogy a magazin ilyen ostoba és átlátszó módon gyártson álhíreket róla.

Sofía Vergara eddig többé-kevésbé türelmes volt a bulvársajtóval, még a két éve húzódó Nick Loeb-embrióügyre is többnyire csak mosolyogva vonogatja a vállát. De úgy tűnik, hogy a Star bulvármagazin túlment egy határon, és ezt még a Modern család sztárja sem tűrheti szó nélkül.

Az újság ugyanis azt állítja, hogy Sofía megcsalta a férjét Rómában, és még a jegygyűrűjét is levette. A színésznő szerint viszont a Star „varázsolta” le a gyűrűt az ujjáról. Ezt írja az instagramján:

Ennek a magazinnak a szerkesztője egy idióta. Ha már lefotosoppolja a gyűrűmet a képeimről, hogy fake híreket kreáljon, legalább tegye meg ugyanezt minden fotómról a közösségi oldalakon, amely ugyanezen a díjátadón készült Rómában, és amelyen rajtam van a gyűrű. Amúgy az ott egy barátom, a Bent című film producere, amelyet Rómában forgattam. Az illető egy héttel később nálunk töltötte a húsvétot az otthonunkban.

Sofía a posztot a #aStarmagazinegybully és az #anyádróltaláljkiilyenmaszlagot hashtagekkel is ellátta és számos képet is közzétett az Instagramon bizonyítva, hogy rajta volt a jegygyűrűje azon az estén.

A színésznő és férje, Joe Manganiello állítólagos szakításáról szinte naponta röppennek fel hírek, de ezt celebpárként bizonyára megszokták már.